Презентація до виховної години "Де є добрі люди ,там біди не буде"

Про матеріал
Презентація до виховної години "Де є добрі люди ,там біди не буде"головна мета якої: розширити уявлення дітей про таке поняття моралі, як доброта;формувати уміння диференціювати ознаки доброго і злого;розкрити переваги добра над злом;сприяти усвідомленню того, що добро слід починати із себе;розвивати критичне мислення, творчу уяву, зв’язне мовлення, почуття доброти, чуйності, милосердя, гуманності, спонукати творити добро, бути милосердним, співчутливими, уникати злих вчинків;викликати в дітей бажання іти дорогою добра;виховувати кращі людські якості.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

«Перед розумним треба схилити голову, А перед добрим стати на коліна» В.Гете

Номер слайду 3

Номер слайду 4

День Доброти відзначається щорічно 17 лютого з ініціативи міжнародних благодійних організацій. Свято має загальносвітове значення, святкують його всім світом, незалежно від громадянства, національності і релігійних переконань.

Номер слайду 5

Доброта — це внутрішнє сонце.

Номер слайду 6

Доброта до інших необхідна для вашого власного розвитку. Доброта - це здатність побачити проблеми інших людей, допомогти їм, поділитися своєю силою, знаннями, можливостями.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Мама - перше слово вимовлено мною! Мама - перша подруга моя! Мамо, все святе пов’язане з тобою, Мамо, лиш у тебе вірю я!

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Саме в дитинстві відбувається посів добра. Але лише через роки буде ясно, виявилися ці насіння добра схожістю, або ж бур'яни зла погубили їх.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Доброта в нас і навколо нас !

Номер слайду 22

Добро, що здійснюється проти вашої власної волі, коли ви робите щось для іншого, тому що "так треба" або інші від вас цього чекають, - це теж не є добро, і не чекайте подяки за вашу самопожертву. Доброта - це не самопожертва. Доброта - це те, що відбувається добровільно, безкорисливо, для загальної користі і для своєї користі, а не на шкоду собі.

Номер слайду 23

Дякуємо за увагу!

ppt
Додано
16 лютого 2020
Переглядів
1068
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку