Презентація-додаток до батьківських зборів за темою "Булінг"

Про матеріал
Презентація-додаток створена до матеріалу батьківських зборів про булінг, для полегшення сприйняття матеріалу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Черепаха (Втеча) Втікають і ховаються у свій панцир, щоб обминати конфлікти. Відмовляються від мети та стосунків. Почувають себе безпомічними. Переконані, що легше стекти від конфліктів, аніж зіткнутися з ними.

Номер слайду 2

Акула (Примус) Переконані, що конфлікти розв’язуються тоді, коли один перемагає іншого. Вони хочуть бути переможцями. Вони намагаються здобути перемогу, нападаючи раптово, а також залякуючи або загрожуючи їм з позиції сили.

Номер слайду 3

Плюшевий ведмедик (Згладжування) Вони вважають, що краще уникнути конфлікту заради гармонії, і впевнені, що конфлікти не можна обговорювати без шкоди для стосунків. Щоб зберегти стосунки, вони готові поступитися своїми домаганнями. Вони намагаються згладити конфлікт.

Номер слайду 4

Лисиця (Компроміс) Вони шукають такий варіант розв’язання конфлікту, за якого б обидві сторони мали б якусь користь від цього, тобто «золоту середину» між двома протилежними позиціями.

Номер слайду 5

Сова (Конфронтація) Цінують власну мету та стосунки. Розглядають конфлікт як проблему, яку слід розв’язати. Намагаються розпочати дискусію і не заспокоюються доти, поки не буде знайдено розв’язання і негативні емоції не будуть подолані

pptx
Додано
28 лютого 2020
Переглядів
796
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку