Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація).

Про матеріал

Ознайомлення вчителів з перевагами використання тестування на платформі " На Урок". Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація)

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація функціоналу тестування на нараді у школі ( фотофіксація)Максимів Віра Миколаївна Учителька початкових класів. Монастириського ЗЗСО I – III ступенів

Номер слайду 2

Що таке онлайн – тести?Інтерактивні завдання для перевірки знань та засвоєння вивченого матеріалу з будь-якого навчального предмета. Тести можна складати самостійно для своїх учнів, або використовувати вже створені тести іншими вчителями на сайті «На урок».

Номер слайду 3

Коли використовувати тести?Найкраще онлайн-тести на платформі «На урок» використовувати під час дистанційного навчання, щоб перевірити знання учнів і скорегувати подальший навчальний процес. Тести можна використовувати: Для тематичного оцінювання. Для самостійних робіт. Для домашнього завдання. Для роботи на уроці в реальному часі

Номер слайду 4

Зручність для вчителя. Вчитель має змогу відстежувати результати тестування кожного учня, бачити у якому запитанні допущена помилка, скільки часу учень виконував завдання.

Номер слайду 5

Функції онлайн - тестів. Перемішати запитання. Відразу показувати відповіді, або по завершенні тестування. Встановлення часу для виконання тестів. Кількість спроб. Показувати рейтинг учнів ( цю функцію майже не застосовую, бо кожен учень має знати тільки про свій результат, а не порівнювати свої знання з іншими учнями)

Номер слайду 6

Цікавинка. До кожного запитання у тестах можна підібрати картинку з теми для кращого сприйняття і позитивного емоційного стану учнів.

Номер слайду 7

Переваги сервісу « На урок»Безкоштовний ресурс. Доступні тести інших вчителів для виконання вашими учнями. Швидкість перевірки результатів тестування. Результати тестів зберігаються на сервісіПроведення тестування в реальному часіОсобистий кабінет вчителя. Отримання сертифікатів за складені тести як нагорода за вашу працю, їх можна використати під час чергової атестації

Номер слайду 8

pptx
Пов’язані теми
Презентації
Додано
17 жовтня 2023
Переглядів
95
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку