Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація) "Організація наукової діяльності учнів в школі"

Про матеріал
Організація наукової діяльності учнів в школі. Науково-дослідницька діяльність у школі – це творча праця учня під керівництвом учителя, яка полягає у відкритті нових знань на основі науки та особистого досвіду дитини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація)Вчитель фізики: Махновець Г. В. Комунальний заклад "Луцька загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 12 Луцької міської ради Волинської області"Організація наукової діяльності учнів в школі«Цікавість. З неї усе й розпочалось»Джеймс Мартін

Номер слайду 2

Науково-дослідницька діяльність у школі – це творча праця учня під керівництвом учителя, яка полягає у відкритті нових знань на основі науки та особистого досвіду дитини. Наукове дослідження в цілому – це особлива форма процесу пізнання, цілеспрямоване вивчення об’єкту на основі науки, яке завершується новими знаннями про досліджуваний об’єкт.

Номер слайду 3

. Дослідницька діяльність – потужний засіб розвитку компетентності дитини, ефективна форма пізнання та самоосвіти учня.

Номер слайду 4

Що необхідно нашим учням для успіху?Здібність творчо мислити, послідовно міркувати і представляти свої ідеїУміти працювати в команді і володіти навичками спілкування. Визначати пріоритети, планувати конкретні результати і нести персональну відповідальність за них. Ефективно використовувати знання реального життя. Комп'ютерна грамотність

Номер слайду 5

Проблема в необ'єктивності оцінок:

Номер слайду 6

Можна виділити такі основні етапи при виконанні наукового дослідження: 1. Ознайомлення з перспективними напрямами певного розділу фізики та вибір теми дослідження. 2. Пошук та підбір літератури, інформації з обраної теми, створення робочого каталогу. 3. Визначення об’єкта, предмета, формулювання мети та постановка завдань дослідження. 4. Опрацювання літератури з обраної теми. 5. Складання попереднього плану наукового дослідження. 6. Викладення тексту роботи відповідно до її структури. 7. Проведення експерименту.

Номер слайду 7

8. Формулювання висновків. 9. Написання вступу та огляду літературних джерел з обраної теми. 10. Оформлення списку використаних джерел та додатків. 11. Подання чорнового варіанту роботи науковому керівникові, написання відгуку науковим керівником. 12. Врахування рекомендацій наукового керівника, остаточне редагування тексту, чистове оформлення роботи.

Номер слайду 8

У Томаса Едісона були проблеми зі слухом і нервами. Він провчився у школі всього три місяці. Зрештою, він став вчитися вдома разом зі своєю мамою. Розповідаючи про те, як винайшов лампочку, він сказав: “У мене не було невдач. Я просто знайшов 10 000 способів, які не працюють”... 

Номер слайду 9

NASA "Space Apps Challenge 2017"Дві українські команди відібрані в ТОП-25 масштабного щорічного міжнародного Хакатона NASA "Space Apps Challenge 2017". Команда інженерів з Дніпра представляє проект Diversity.- Мета проекту - підготовка нового покоління космічних дослідників і популяризація космосу. Команда Spacer запропонувала "земну" модель орбітальної станції, яка стане лабораторією для досліджень з імітацією умов космосу для всіх бажаючих.

Номер слайду 10

Команда одеських школярів представила проект "Autonomous Smart Village". Це концепція розумного поселення.- Інтелектуальні системи управління в поєднанні з розгалуженою космічною інфраструктурою дозволять зробити життя землян максимально комфортним і безпечним, а також ефективно використовувати ресурси, - розповідають автори.

Номер слайду 11

Як писало видання ain.ua, ще одним українським проектом, який потрапив до фіналу Space Apps Challenge, став стартап київських розробників Avision Robotics. Це логістична платформа для трафік-менеджменту безпілотників, яка дозволяє дронам літати у повітрі без зіткнень, обираючи безпечні маршрути.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Дякую за увагу! Успіхів Вам!!!

pptx
Пов’язані теми
Фізика, 7 клас, Позакласні заходи
Інкл
До підручника
Фізика 7 клас (Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О., Божинова Ф.Я., Горобець Ю.І., Ненашев І.Ю., Кірюхіна О.О.; за редакцією Бар’яхтара В.Г., Довгого С.О.)
До уроку
Етапи роботи над навчальним проектом
Додано
5 травня 2020
Переглядів
994
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку