Презентація "Інструктаж з пожежної безпеки" частина 2

Про матеріал

Презентація коротка, має три частини. Є додатковим, наочним матеріалом для проведння інструктажів з пожежної безпеки. Посилання на частину 1 https://naurok.com.ua/prezentaciya-instruktazh-z-pozhezhno-bezpeki-chastina-1-421155.html

Посилання на частину 3 https://naurok.com.ua/prezentaciya-instruktazh-z-pozhezhno-bezpeki-chastina-3-421337.html

:

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інструктаж Пожежна безпека (2 частина)

Номер слайду 2

При виникненні пожежі (вид відкритого полум'я, запах гару, задимлення) негайно повідомити працівника школи. При небезпеці пожежі знаходитись біля вчителя. Строго виконувати його розпорядження.

Номер слайду 3

Почувши сигнал тривоги, учні стають біля парт і за вказівкою вчителя залишають по одному класну кімнату. Прямують до місця збору, останнім іде вчитель. Належить зачинити двері класної кімнати й усі інші двері на шляху евакуації. Під час евакуації орієнтуємося на спеціальні знаки, що показують куди потрібно йти під час пожежі і на план евакуації з кожного кабінету.

Номер слайду 4

Не бігти, не заважати своїм товаришам, допомагати малюкам і однокласникам. Діти з одного класу спускаються (по одному) сходами тільки з одного боку.

Номер слайду 5

Не можна ходити в задимленому приміщенні в повний зріст: дим завжди накопичується у верхній частині кімнати або будівлі, тому краще пригнутися, закривши ніс і рот хусткою, і вибиратися з приміщення.

Номер слайду 6

Не можна ховатися під час пожежі під парту, в шафу: від вогню і диму сховатися неможливо

Номер слайду 7

Усі кого не було в класі під час сигналу тривоги, повинні негайно йти до місця збору й приєднатися до свого класу чи групи.

Номер слайду 8

На місці збору кожен клас чи група людей займають чітко визначене місце і перебувають там до певних вказівок. Серед евакуйованих, що зібралися на пункті, проводять перекличку (за класним журналом), аби з’ясувати, чи всі евакуювалися зі школи.

Номер слайду 9

Дякую за увагу!

ppt
Додано
14 вересня
Переглядів
14
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку