Презентація Класна година :"Визволення Кривого Рогу від німецько-фашистських загарбників"

Про матеріал
Мета: розширити знання дітей про Велику Вітчизняну війну, людей, що боронили рідну землю, свій народ; викликати бажання більше дізнати¬ся про подвиг народу у страшні часи війни; виховувати повагу та шану до ветеранів Великої Вітчизняної війни, вшановувати пам'ять загиблих та без¬вісти пропавших.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ніхто не забутий, ніщо не забуто. Підготувала вчитель початкових класів. Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 84 Тельнова Н. В.

Номер слайду 2

Невідомому солдату Він помер від родини своєї вдалині, І загибель його нам невідома дата... До могили невідомого солдата Відомі солдати підійшли... Ми цей образ досі зберігаємо - Понівечений свинцем лежав хлопчина, І не було при ньому військової книжки - Вона в бою загинула разом з ним. Нехай ми його прізвища не знаємо, - Він був - ми знаємо - вірним до кінця. І ми в мовчання голови схиляємо Перед безсмертним подвигом бійця. І дружба воїнів неколебима свята, Вона не вмирає ніколи! Ми по зброї рідного брата Спорудили пам'ятник на довгі роки! З'єднаємо ж вірні серця І скажемо, як ні велика втрата, -Нехай ні прізвища у нашого бійця, -Є звання вічного солдата!

Номер слайду 3

Схиляємо голови низько,Щоб шану героям-солдатам віддать,На вічних потах стоять обеліски,В полях обеліски стоять. Уклонімося тим, хто поліг у бою,Хто прикрив рідну землю собою. Свято мужності й радість велику свою. Розмішаєм живою сльозою.

Номер слайду 4

НІХТО НЕ ЗАБУТИЙНіхто не забутий. На полі ніхто не згорів: Солдатські портрети. На вишитих крилах пливуть…І доки є пам'ять в людей,І живуть матері,Допоти й сини, що спіткнулись об кулі,

pptx
Додано
30 січня 2019
Переглядів
3597
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку