Презентація "Комп'ютерні програми"

Про матеріал
Презентацію розроблено за підручником «Інформатика» 4 клас, автори Воронцова Т.В. та інші 2021 року. Підручник створено відповідно до Державного стандарту початкової освіти і Типової освітньої програми, укладеної під керівництвом Р.Б. Шияна. Можна використовувати під програму О.Я. Савченко.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комп’ютерні програми

Номер слайду 2

Поставити у відповідність. Штучний інтелект - це. Робот - це. Розумний пристрій - цеавтономна машина, здатна отримувати інформацію з довкілля, приймати рішення і виконувати дії в реальному часі.девайс, який забезпечує приймання, збереження, обробку й передавання інформації.здатність комп’ютерної системи самостійно здобувати, обробляти та застосовувати інформацію подібно до того, як це робить людина.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Види програм СистемніПрикладніІнструментальніОпераційна система - це набір комп’ютерних програм, які керують усіма пристроями комп’ютера і забезпечують взаємодію з користувачем та прикладними програмами.

Номер слайду 5

Цей ПК (Мій комп’ютер)Папка. Вебпереглядач. Меню «Пуск»Панель завдань. Кошик. Панель мови

Номер слайду 6

За допомогою миші можна виконати наступні дії: Виділити (1 ЛКМ)Перетягнути (зажати ЛКМ)Видалити (ПКМ – видалити)Запустити програму (2 ЛКМ або ПКМ – відкрити)

Номер слайду 7

Операції з вікнами. Вікно програми – це область екрана, яка містить робочу зону для відображення інформації та значки для керування вікном. Згорнути Закрити Розгорнути на весь екран Повернутися до попередніх розмірів

Номер слайду 8

Усунення простих несправностей. ALT+Ctrl+Del

Номер слайду 9

Робота з зошитом

pptx
Додано
4 листопада 2021
Переглядів
5927
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку