Презентація "Компютер, інтернет, - користь чи шкода?"

Про матеріал
Ознайомити учнів з позитивним та негативним впливом компютера, гаджету, інтернету на здоровя людини
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комп'ютер, гаджет, інтернет, мобільний зв’язок – користь чи шкода?

Номер слайду 2

Продовж речення…Для мене мобільний телефон це…Для мене інтернет це…Для мене комп'ютер це…

Номер слайду 3

Анкетування. На всі питання відповіді «Так» або «Ні»Промінчики жовтим або червоним кольорами, в залежності від відповіді

Номер слайду 4

1. Ви віддаєте перевагу посидіти біля комп'ютера, ніж зайнятись спортом? ( Так, Ні) 2. Чи легко ви відриваєтесь від гри? ( Так, Ні) 3. Чи користуєтесь комп'ютером більше 5 років? ( Так, Ні)

Номер слайду 5

4. Ви краще поспілкуєтесь з другом, ніж посидите над новою комп'ютерною грою? ( Так, Ні) 5. Ви скоріше почитаєте повідомлення з мобільного, ніж нову цікаву книгу? ( Так, Ні) 6. Чи втомлюються у вас очі під час роботи? ( Так, Ні)

Номер слайду 6

7. Чи робите ви гімнастику для очей? ( Так, Ні)8. Комп'ютер для вас є насамперед предметом першої необхідності? ( Так, Ні) 9. Чи втомлюються у вас очі під час роботи з комп'ютером? ( Так, Ні)

Номер слайду 7

10. Ви вважаєте, що спілкування через мобільний телефон краще, ніж безпосереднє? ( Так, Ні) 11. Після роботи з комп'ютером у вас з'являються крапки перед очима? ( Так, Ні)

Номер слайду 8

12. Ви проводите за комп’ютером більше 2 годин в день? ( Так, Ні) 13. Після роботи за комп’ютером , ви відчуваєте біль у шиї та в спині? ( Так, Ні) 14. Чи робите ви перерви, працюючи довгий час? (Так, Ні)

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Поділ на групиІ група – досліджує користь для людини мобільного зв'язкуІІ група – досліджує користь комп'ютера для людиниІІІ група – експерти досліджують вплив мобільного зв'язку і комп'ютера на здоров'я

Номер слайду 11

Правила користування мобільним телефоном та комп'ютером. Не носи телефон на поясі та грудях. Тривалість розмови не більше 3-х хвилин, пауза між розмовами 15 хвилин. Тримати апарат подалі від голови. Не засиджуватись за комп'ютером більше 1 години, роблячи перерву Більше рухатись, частіше змінювати позу і контролювати м'язову напругу. Проводити вологе прибирання приміщення, у якому працює комп'ютер. Частіше провітрювати приміщення. Більше часу проводити на свіжому повітрі, спілкуватися з друзями

Номер слайду 12

Життя людини – найдорожчий скарб на Землі.

Номер слайду 13

Бережіть себе, своє здоров’ята здоров’я своїх близьких

pptx
Додано
10 березня 2021
Переглядів
1231
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку