Презентація "Краса людини"

Про матеріал

Презентація є доповненням до матеріалів класної години "У чому краса людини", містить матеріали про героїв України, показує справжню красу людини-творця, патріота, захисника.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Олена Сподинюк Міс Україна Всесвіт 2016

Номер слайду 2

«Квітуча Україна» -певне послання світу: ми показали Україну такою, якою ми бачимо її у наших мріях – квітучою, заможною і благополучною».

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Собко Сергій Станіславович. Народився 11 липня 1984 року в селищі міського типу Літин, Вінницької області. У 2001 році закінчив із золотою медаллю Літинську середню загальноосвітню школу № 2,у 2005 році — Одеський військовий інститут Сухопутних військ з червоним дипломом.

Номер слайду 5

Підполковник Збройних сил України, командир механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади 8-го армійського корпусу.

Номер слайду 6

Нагороди: звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» — за особисту мужність, самовідданість та високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України. Пам'ятний нагрудний знак «Воїн-миротворець»Медаль НАТО «Non Article V»

Номер слайду 7

27 липня 2014 року батальйонна тактична група під керівництвом Сергія Собка взяла стратегічний плац-дарм Савур-могила. У липні-вересні 2014 року підрозділ під його керівництвом виконував завдання на території Луганської області. У 2015 році брав участь у боях в районі міста Дебальцеве, зі своїми бійцями виходив з оточення.

Номер слайду 8

Йому лише 28 років, а він уже Герой України. Наймолодший в країні. Володимир Гринюк зовсім не хизується своїми подвигами, скромно мовчить про те, як щодня ризикував життям, як Моторола пропонував за нього викуп у 25 тисяч доларів, як знищував ворожі танки і з уламками в попереку не покидав поле бою...

Номер слайду 9

Володимир після цілого року на війні знову на деякий час став ніжним і емоційним, дозволяє малечі гратись із Золотою Зіркою і приховує, що незабаром знову поїде на війну. Важко уявити, що колись Герой навіть не думав бути офіцером: після школи чоловік здобув професію вчителя танців...

Номер слайду 10

Володимир розповідає: – Приніс нагороду додому, а дружина каже: “О, ще одна цяцька”… Вже потім вона почитала в інтернеті, що це за нагорода, і почала мною пишатись. Батьки ж плакали від щастя, коли дізнались, вони у мене сентиментальні. У колег ставлення не змінилось, щиро пораділи за мене. Зараз разом із ними чекаю оформлення документів учасника АТО. Маю можливість зробити це без черги, та не хочеться хизуватись привілеями. Чесно кажучи, навіть безкоштовним проїздом в транспорті рідко користуюсь, адже зараз такі важкі часи в країні... 

Номер слайду 11

Моторола давав за мене викуп 25 тисяч доларів. Мене оберігає Покрова, я ж народився на це свято. Мама дала мені стрічку, освячену в церкві, я її завжди носив із собою, і святого Володимира, він також завжди був зі мною. Взагалі я є віруючою людиною. Скільки живу, стільки молюсь. Мене ще прабабуся навчила молитви. В церкву останнім часом ходжу досить рідко, а молитись ніколи не забуваю: і зранку, і ввечері. На війні кожен молиться. У мене є один знайомий, що завжди був атеїстом, а на війні дуже швидко змінив свої погляди.

pptx
Додано
19 січня 2018
Переглядів
1356
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку