Презентація "Літопис добрих справ"

Про матеріал
Презентація добрих справ класного, дружнього та веселого колективу: допомога тваринам та птахам, людям похилого віку, благоустрій території і т. д.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Літопис. Добрих справ. Куреня імені Івана Сірка

Номер слайду 2

Хочеш ЛЮДИНОЮ справжньою стати -Закони ДОБРА навчись поважати,Зумій їх виконувати завжди і всюди, -Тоді і тебе поважатимуть люди. Добрим бути просто чи не просто?Не залежить доброта від зросту. Як людей полюбиш - пошануєш,Силу для добра в душі відчуєш...

Номер слайду 3

Ми завжди вітаємо зі святами наших рідних та близьких, вчителів, які нас навчають та вчителів-пенсіонерів“Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом”

Номер слайду 4

Ми виготовляємо подарунки своїми руками та організовуємо благодійні ярмарки та допомогаємо тим, хто цього потребує“Живи, добро звершай. Та нагород за це не вимагай!”

Номер слайду 5

Ми впорядковуємо квітники, озеленюємо класні куточки, саджаємо дерева“Добре – це прекрасне у дії”

Номер слайду 6

Ми прибираємо територію школи і села“Добро – не наука, воно - дія”

Номер слайду 7

Ми малюємо, творимо і майструємо … “Людина починається з добра…”

Номер слайду 8

Ми виготовляємо годівнички для птахів, підгодовуємо їх взимку“Істинна доброта - від любові”

Номер слайду 9

Ми допомагаємо бездомним тваринам“ Pадій життю, поспішай творити добро”

Номер слайду 10

Незважаючи на активне шкільне життя, не забуваємо і про допомогу один в одному в навчанні“Люби усіх, довіряй обраним, не роби зла нікому”

Номер слайду 11

Разом з вчителями приймаємо участь в різноманітних заходах“Добро починається з кожного”

Номер слайду 12

Ми даруємо книги шкільній бібліотеці і із задоволенням читаємо новинки літератури. Також не забуваємо дбати про шкільні підручники “З книгою жити – з добром дружити”

Номер слайду 13

Так як і козаки, ми всидіти не можемо: бігаємо, змагаємось, загартовуємось “Красу – бачать, мудрість – чують, доброту - відчувають”

Номер слайду 14

Ми завжди відчуваємо гармонію з природою“Думай добре, роби добре – і буде добре”

Номер слайду 15

Козаки та козачки нашого куреня ведуть постійну роботу з малими козачатами та дошкільнятами по пропаганді добрих справ“Багатий не той, хто здобув, а той, хто багато віддав”

Номер слайду 16

Ми упорядковуємо братські могили та приймаємо участь у відродженні історії рідного села і школи“Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього”

Номер слайду 17

РЕЦЕПТ ДОБРОТИвід восьмикласників. Одна пляшка співчуття, півтора кілограма любові, один глечик посмішок. Замісити все на взаєморозумінні і випікати у душевній теплоті. Прикрасити добрими справами. Вживати цілодобово.

Номер слайду 18

ПЕРСПЕКТИВНАМОДЕЛЬ добрих справ куреня імені Івана Сірка. Година добрих справ День добрих справ. Місячник добрих справ. Рік добрих справ Щасливе життялюдиниродининародулюдства

Номер слайду 19

Людина починається з добра,З уміння співчувати, захистити. Це зрозуміти всім давно пора,Бо ми прийшли у світ добро творити. 

pptx
Додано
21 лютого 2021
Переглядів
360
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку