Презентація "ЛОГІЧНІ БОМБИ"

Про матеріал

Презентація "Логічні бомби" розкриває основи логічних операцій та їх застосування в програмуванні. За допомогою цікавих прикладів та завдань, цей урок робить інформатику більш доступною та зрозумілою для всіх.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Логічні бомби. Борисенко Вікторія 

Номер слайду 2

Логічна бомба (англ. Logic bomb) — програма, яка запускається за певних часових або інформаційних умов для здійснення зловмисних дій (як правило, несанкціонованого доступу до інформації, спотворення або знищення даних). До логічних бомб як правило відносять код, який призводить до не повідомлених заздалегідь наслідків для користувачів. Таким чином, вимкнення після завершення встановленого періоду певної функціональності або закінчення роботи умовно-безкоштовних програм не вважається логічною бомбою.

Номер слайду 3

Код логічної бомби влаштований таким чином, що при певних умовах “вибухає”. Умовою для включення логічної бомби може бути наявність або відсутність деяких файлів, певний день тижня або певна дата, а також запуск додатку певним користувачем. Ось приклад логічної бомби. В одному випадку логічна бомба перевіряла ідентифікаційний номер співробітника компанії, який був автором цієї бомби, і включалась, якщо цей ідентифікатор не фігурував у двох останніх нарахуваннях заробітної плати. “Вибухаюча”, бомба могла змінити або видалити дані або файли, стати причиною зупинки машини або щось інше.

Номер слайду 4

Особливість. Логічна бомба може бути запрограмована, щоб активувати цілий ряд інших змінних, наприклад, коли база даних зростає повз певного розміру, або видалити домашній каталог користувача. Найнебезпечнішим логічна бомба ініціюється подія не відбувається логічна бомба. Уявіть собі аморально адміністратору системи, щоб створити логічну бомбу, щоб видалити всі дані на сервері, тригер умови, що він не зареєстрований на місяць. Цей виробничий логічна бомба системного адміністратора, тому що він знав, що якщо він був звільнений, він не зможе повернутися в налаштування системи його логічна бомба. Одного разу він був на роботі, в дорозі, це аморально системних адміністраторів автокатастрофу потрапив під автобус. Чотири тижні по тому його логічна бомба спрацьовує очищена всі дані на сервері. Системний адміністратор намір була звільнена в помсту за його компанію, щоб видалити дані, але він не очікував, що аварії. Оскільки логічна бомба не самовідтворюються, це дуже легко написати плани логічна бомба. Це також означає, що логічна бомба не поширюватиметься на ненавмисні жертви. У певному сенсі, самий цивілізований логіку процедури загрозу вибуху, як логічна бомба, має бути для конкретної жертви. Класичний за допомогою дискретного бомба для забезпечення виплати програмного забезпечення. Якщо оплати не буде до певної дати, логічні бомби, і програмне забезпечення буде автоматично активувати видалити себе. Зліше формах, а саме логічна бомба буде також видалити інші дані в системі.

Номер слайду 5

логічна бомба може знищити комп'ютерних програмних продуктів з використанням даних партії комп'ютер. Передумова мікрокомп'ютер поширених злоякісних ушкоджень бомба має широкий спектр. Широко використовується в наш комп'ютер і резервного копіювання посилання слабкі бомби логікипризводять до спільних соціальним лихом. У тому числі прямі та впровадження втрати, такі як економічні втрати, втрати бізнесу, втрати даних, наукові дослідження, постійні невдачі сторін впираються в дусі, безробіття або розпад сім'ї, пов'язаний економічними злочинами, кримінального злочину, або життя, пов'язані з безпекою людини і т.д.логічна бомба логічне умова з неконтрольованим випадково. Напади на невинних користувачів, це відбувається тому, що з цікавості зловживання дискету із спеціальним треків стимулів, а також користувач непридатним, так як порядок операцій, таких, як KV300 скопійовані на жорсткий диск, який ви хочете перевірити диск з MK300 V4 обробляються на віруси, результати Почати KV300 вставляється безпосередньо стимулів диска замість оригінального диска, в даному випадку, результат стимули дійсно належить звичайний диск даних на диску;Програмне забезпечення логічних бомб або інших аналогічних злочинів, знищить площею аналогічні продукти або аналогічних продуктів довіри. Для антивірусних компаній-виробників, вже є багато чуток, що деякі віруси, що деякі виробники придумали, і ринок програмного забезпечення Китаю не спів, те ж саме повинно дійсно подобається сільського господарства, при посадці для отримання поживних речовин з землі, а виховання та збереження цієї землі , якщо земля калікою, ви не можете посадити нові культури вгору. Неправильне поводження подібних випадків або занадто світлі, може призвести до інфекції надихати і заохочувати іншого програмного забезпечення також використовує аналогічний протиправної поведінки захищені авторським як логічна бомба не тіло вірусу і, отже, не може належним чином відновлений і очищений, процедури мають бути реалізовані на бомбі тріщини, робота складніше. Оскільки логічна бомба вбудований в програму тіла в просторі обмежень, спосіб отримання, шифрування та інші аспекти, ніж написання вірусів, щоб мати більш гнучке простір і номери, тому важко видалити. Шкода

Номер слайду 6

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

Номер слайду 7

ДЖЕРЕЛА:https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9 B%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B0_%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0https://sites.google.com/site/zagrozu/project-updates/logicnibombi-1https://uk.swewe.net/word_show.htm/?57030_1&%D0%9 B%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B0_%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0

pptx
Додав(-ла)
д ю
Додано
4 вересня 2023
Переглядів
1259
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку