Презентація "Мої перші кроки у науці" (STEM - освіта у початковій школі)

Про матеріал
Набуває актуальності STEM- освіта у загальноосвітніх начальних закладах. До Всесвітнього дня науки вчителі початкової школи підготували проект «Мої перші кроки у науці».
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проект «Мої перші кроки у науці»Синельниківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 Вчитель початкових класів: Соловей Н. М.

Номер слайду 2

Набуває актуальності STEM- освіта у загальноосвітніх начальних закладах. До Всесвітнього дня науки вчителі початкової школи підготували проект «Мої перші кроки у науці». План проведення проекту:1. Підготувати презентацію «Найвідоміші мости світу»2. Виготовити модель моста із 1 кг макаронів 3. Провести дослідження моделей мосту на міцність

Номер слайду 3

Сухі спагетті дуже крихкі і легко ламаються, але склеївши соломинки разом, ми змогли змоделювати міст, який буде здатний витримати певну вагу.

Номер слайду 4

Творчий процес триває…

Номер слайду 5

Результат нашої колективної роботи

Номер слайду 6

Досліджуючи тему мостів світу, учні надихнулися своєрідністю конструкцій . Тому до випробовування були представлені п’ять мостів-красенів, зовсім не схожих між собою.

Номер слайду 7

Експертна комісія у складі вчителів фізики та математики визначили характеристики кожної конструкції. Це було потрібно для того, щоб правильно визначити найміцнішу модель.

Номер слайду 8

Переможцем проекту став міст «Смішарик», який витримав вагу 15 кг. Не залишилися без уваги всі інші моделі. Діти отримали грамоти за роботу у науковому проекті. Проект наблизив учнів до наукових досліджень, сприяв розвитку творчої діяльності, вчив дітей працювати у групі.

pptx
Додано
21 лютого 2019
Переглядів
1880
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку