Презентація "Молодь обирає здоров'я"

Про матеріал
Презентація МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ'Я Можна використовувати для загальношкільних заходів, або на класних годинах. Розроблено згідно рекомендацій медичних працівників, та МОЗ України.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Молодь обирає здоров’я

Номер слайду 2

Пам’ятай – не займай! Звичкам шкідливим ви не здавайтесь, комп’ютера знайте, та не зазнавайтесь! Пам’ятай – не пробуй!

Номер слайду 3

Наш девіз: За здоровий спосіб життя!

Номер слайду 4

Кращого нема нічого в світі, як здоровим буть сьогодні, діти. Нам, здоровим, не страшні тривоги, подолаєм будь-які дороги. Ні цигарок, ні спиртних напоїв не вживайте ви в житті ніколи. Ви з дороги власної не збийтесь, зі здоров’ям у єдине злийтесь. Ми своє завдання не забудем, сміх і радість ми приносим людям. Хто дружити з нами завжди буде – про проблеми вмить свої забуде.

Номер слайду 5

Ми – мисливці на молоді душі... Ми чатуємо на вас... І наші тенета завжди напоготові.

Номер слайду 6

“ Людина народжується здоровою, усі хвороби приходять з їжею. ”Гіппократ

Номер слайду 7

10 найшкідливіших продуктів харчування:

Номер слайду 8

Шоколадні батончики, які наповнені хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, барвниками і ароматизаторами.4 Жувальні цукерки, пастила, чупа-чупси,. Цукор псує зубну емаль, хімічні добавки і барвники, які містяться у подібних продуктах у величезних кількостях, завдають удару всьому організму.1 Чіпси – це ніщо інше, як суміш вуглеводів і жиру в оболонці барвників і замінників смаку.2 Солодкі і газовані напої – коктейль із цукру, хімії і газів прискорює розподіл токсинів в організмі.3 Сосиски і ковбаси, що містять приховані жири, ароматизатори, замінники смаку.510 найшкідливіших продуктів харчування:

Номер слайду 9

10 найшкідливіших продуктів харчування: Сіль. Тобто її надмірне вживання, підвищує тиск, порушує соле-кисловий баланс, сприяє скупченню токсинів. дітям краще вживати йодовану сіль.9 Жирне м’ясо «забруднює» судини, призводить до старіння та хвороби серця.6 Майонез містить величезну кількість жирів і вуглеводів, а також барвників, підсолоджувачів, замінників. Сюди слід додати кетчупи та соуси.7 Локшина швидкого приготування позбавлена всього натурального.8 Алкоголь заважає засвоєнню вітамінів, завдає удару по системі травлення, пагубно впливає на розвиток організму.10

Номер слайду 10

А, щоб злу протистояти,Треба дуже добре знати. Усім правила прості,А за змістом – золоті!

Номер слайду 11

1. Правило перше: Не треба жити навмання,Виконуй розпорядок дня!Чергуй і працю, й відпочинок,Усе устигнеш таким чином!

Номер слайду 12

2. Правило друге: Щоб здоров’я було в порядку,Починай день із зарядки. Весело дивись у світІ живи багато літ!

Номер слайду 13

3. Правило третє: Щоб нічого не боліло,треба полюбити мило. Часто чисто руки митита охайному ходити!

Номер слайду 14

4. Правило четверте: Фрукти й овочі важливі,А солодке – все шкідливе!Здоров’я чи хвороб питання – Раціональне харчування!

Номер слайду 15

5. Правило п’яте: Хочеш бути силачем – Подружись зі спортом:ковзанами і м’ячем,Стадіоном, кортом!

Номер слайду 16

Правила ці, любий друже,Допоможуть тобі дуже. Нехай не слабне твоя воля. В ТВОЇХ РУКАХ МАЙБУТНЯ ДОЛЯ!

Номер слайду 17

Чому людина не вміє вчасно і самостійно зупинитися?Тому що на свідомий вибір впливають міфи, що блукають у суспільстві. Давайте зважимо всі за і всі проти!

Номер слайду 18

1. Міф перший: трохи алкоголю навіть корисно!Спростування: після вживання 50 грамів алкоголю ймовірність аварії збільшується у 30 разів!

Номер слайду 19

2. Міф другий: «Мій дідусь пив горілку і прожив 100 років»Спростування: В середньому люди, які вживають алкоголь, живуть на 15 років менше, тому твій дідусь прожив би 115 років!

Номер слайду 20

3. Міф третій: Горілка – найліпший засіб від застуди та грипу. Спростування: Дослідження вчених показують, щоб убити в собі вірус грипу алкоголем – потрібно померти від алкоголю.

Номер слайду 21

4. Міф четвертий: Алкоголь знеболює і зігріває на холоді. Спростування: Алкоголь знижує больовий поріг, тому болі та холоду не відчувають. Найшвидше замерзають п’яні.

Номер слайду 22

5. Міф п’ятий: П’ють усі – така в нас культурна традиція. Спростування: Українці здавна пили пиво, квас, медовуху, житнівку, але споживали вдесятеро менше, ніж сьогодні.

Номер слайду 23

Юний наш друже, щоб зло побороти,Зважуй ретельно всі за, і всі проти!Бути здоровим, чи ні – твій вибір. ЗРОБИ ЙОГО!МИ – ОБИРАЄМО ЖИТТЯ! МИ – ОБИРАЄМО МУЗИКУ!МИ – ОБИРАЄМО СПОРТ!МИ – ОБИРАЄМО ГІМНАСТИКУ!

Номер слайду 24

Одне життя, одне здоров’я! Ти пам’ятай про це завжди. Ціни цей скарб, він даний Богом, Щоб вберегтися від біди.І будеш ти на світі жити. Учитись, мріять, працювать.І будеш в добрім ти здоров’їХвороби всі перемагать. А ми бажаєм вам добра, А ми бажаєм вам тепла,Здоров’я завтра і сьогодні. А ми бажаєм вам добра, Шкідливим звичкам вже пора. Назавжди впасти у безодню!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Марченко Ганна Вадимівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
30 липня 2022
Переглядів
2405
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку