Презентація на тему “Нетрадиційні форми поточного контролю на заняттях з історії флористики. Сучасне мистецтво інсталяції”

Про матеріал
Презентація “Нетрадиційні форми поточного контролю на заняттях з історії флористики. Сучасне мистецтво інсталяції” сформована на базі власного досвіду викладання та здачі творчих проєктів учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Доповідь на тему:“Нетрадиційні форми поточного контролю на заняттях з історії флористики. Сучасне мистецтво інсталяції”Доповідач: Викладач спецдисциплін Денькович Н. А.

Номер слайду 2

Уроки комунікативної спрямованості передбачають використання максимально різноманітних мовних засобів, самостійне опрацювання матеріалу, підготовку доповідей, виступи перед аудиторією, обговорення, критику або доповнення опонентів. Сприяють розвитку комунікативних умінь, навичок самостійної роботи. Підготовка доповідей розвиває мислення, пробуджує інтерес, перетворює малоцікаве повторення на захоплююче зіставлення точок зору.

Номер слайду 3

Серед нетрадиційних форм проведення уроку, як і поточного контролю знань є: - уроки-усні журнали; уроки-діалоги; уроки-роздуми; уроки-диспути; уроки-прес-конференції; уроки-репортажі; уроки-панорами; уроки-протиріччя; уроки-парадокси.

Номер слайду 4

Етапи підготовки учня до уроку – конференції: 1. Актуальність теми, яка взята дослідження,2. Визначення мети 3. Формулювання проблеми дослідження, його предмета і об’єкта4. Визначення задач5. Визначення методів, джерел інформації6. Вибір методології, гіпотез7. Розробка плану, шляхів вирішення8. Кінцевий результат дослідження та висновки

Номер слайду 5

Урок-конференція на тему: “Сучасні виставки флористики з елементами інсталяції”

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Урок – конференція на тему “Творчість та виставкова діяльність світових флористів”

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Урок – конференція на тему “Елементи інсталяції в інтер’єрі”

Номер слайду 15

Номер слайду 16

У мистецтва є два найнебезпечніших ворога: ремісник, не осяяний талантом і талант, не володіючий ремеслом. — Анатоль де Франс. Твір мистецтва — це куточок всесвіту, побачений крізь призму певного темпераменту.— Еміль Золя

pptx
Додано
23 лютого
Переглядів
29
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку