Презентація на тему "Подорожування по морю"

Про матеріал
Даний матеріал може бути використаний на позакласному заході з англійської мови,як підсумок теми "Подорожування". До презентації додається супровід: "Запрошуємо вас зробити з нами подорож по морю! Спочатку давайте виберемо ім'я для нашого корабля. Для цього потрібно скласти слова на морську тематику із запропонованих частин. (слайд 3) У нашого корабля є девіз. Відгадайте його . (слайд 4) Тож почнемо! (слайд 5) Морська подорож романтична і приємна, але і небезпечна теж. Визначте, які небезпеки можуть підстерігати нас на нашому шляху. (слайд 6) Наш корабель безстрашно йде вперед. (слайд 7) Але ось перша пригода! Ми потрапили в Штормову бухту, куди хвиля принесла закодованого листа. Нам потрібно розкодувати його, розставивши слова в правильному , згідно з англійським, порядку. (слайд8) Ми успішно впоралися із завданням і пливемо далі. (слайд 9) На нашому шляху - патруль. Він вимагає назвати пароль . Потрібно запам'ятати 9 слів і потім спробувати відтворити їх. (слайд 10) Патруль пропустив нас . (слайд 11) Ми опинилися в Китовій бухті . Тут нас чекає нове завдання . Чи правильно ми зібрали екіпаж команди? Скажіть , кого б ви взяли з собою в плавання і чому? (слайд12) Ми вирішили, що в команді потрібні всі люди і пливемо далі. (слайд 13) Перед нами дивовижний острів, де живуть шкідливі мавпи . Вони вирішили пожартувати над нами і наробили помилок в тексті. Спробуйте виправити їх і дізнатися, про яку відому людину йде мова . (слайд 14) І з цим завданням ми впоралися! Йдемо далі ! ( слайд 15) Місцеві жителі-папуаси раді вітати нас, але як до них звертатися, не знаючи імен? Потрібно відгадати імена їх старійшин, скориставшись підказками . ( слайд 16) Але нас чекають нові пригоди і ми продовжуємо наш вояж.( слайд17) Яке ж море без дельфінів? Дізнайтеся більше про них, прочитавши інформацію . Щоб було зрозуміліше, вставте пропущені слова-підказки . (слайд 18) Перед нами морська гладь і ми мчимо вперед до Острову Скарбів! (слайд19) На Острові Скарбів нам потрібно знайти скарб . Потрібно розгадати кросворд і дізнатися ім'я великого мореплавця . (слайд20) Ми вдало впоралися з усіма завданнями і тепер втомлені, але задоволені повертаємося додому. А шлях додому-найсолодший ..."
Перегляд файлу

Запрошуємо вас зробити з нами подорож по морю!

 

Спочатку давайте виберемо ім'я для нашого корабля. Для цього потрібно скласти слова на морську тематику із запропонованих частин. (слайд 3)

 

У нашого корабля є девіз. Відгадайте його . (слайд 4)

 

Тож почнемо! (слайд 5)

 

Морська подорож романтична і приємна, але і небезпечна теж.  Визначте, які небезпеки можуть підстерігати нас на нашому шляху. (слайд 6)

 

Наш корабель безстрашно йде вперед. (слайд 7)

 

Але ось перша пригода! Ми потрапили в Штормову бухту, куди хвиля принесла закодованого листа. Нам потрібно розкодувати його, розставивши слова в правильному , згідно з англійським, порядку. (слайд8)

 

Ми успішно впоралися із завданням і пливемо далі. (слайд 9)

 

На нашому шляху - патруль. Він вимагає назвати пароль . Потрібно запам'ятати 9 слів і потім спробувати відтворити їх. (слайд 10)

 

Патруль пропустив нас . (слайд 11)

Ми опинилися в Китовій бухті . Тут нас чекає нове завдання . Чи правильно ми зібрали екіпаж команди? Скажіть , кого б ви взяли з собою в плавання і чому? (слайд12)

Ми вирішили, що в команді потрібні всі люди і пливемо далі. (слайд 13)

 

Перед нами дивовижний острів, де живуть шкідливі мавпи .  Вони вирішили пожартувати над нами і наробили помилок в тексті. Спробуйте виправити їх і дізнатися, про яку відому людину йде мова . (слайд 14)

 

І з цим завданням ми впоралися! Йдемо далі ! ( слайд 15)

 

Місцеві жителі-папуаси раді вітати нас, але як до них звертатися, не знаючи імен? Потрібно відгадати імена їх старійшин, скориставшись підказками . ( слайд 16)

 

Але нас чекають нові пригоди і ми продовжуємо наш вояж.( слайд17)

 

Яке ж море без дельфінів? Дізнайтеся більше про них, прочитавши інформацію . Щоб було зрозуміліше, вставте пропущені слова-підказки . (слайд 18)

 

 

Перед нами морська гладь і ми мчимо вперед до Острову Скарбів! (слайд19)

 

На Острові Скарбів нам потрібно знайти скарб . Потрібно розгадати кросворд і дізнатися ім'я великого мореплавця . (слайд20)

 

Ми вдало впоралися з усіма завданнями і тепер втомлені, але задоволені повертаємося додому. 

А шлях додому-найсолодший ...

 

docx
До підручника
Англійська мова (5-й рік навчання) 5 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
19 березня 2020
Переглядів
486
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку