Презентація на тему : "Збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров'я дітей дошкільного віку"

Про матеріал
Завдання: 1. Вивчити фізичний і психічний розвиток сучасних дошкільників на основі динамічних спостережень. 2. Дослідити функціональний стан організму та рівень біологічного розвитку дітей дошкільного віку на сучасному етапі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“ Якщо хочете виростити дитину щасливою , то виростіть її здоровою “ Ж.Ж.Руссо

Номер слайду 2

Презентація на тему : "Збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров'я дітей дошкільного віку"

Номер слайду 3

Завдання: 1. Вивчити фізичний і психічний розвиток сучасних дошкільників на основі динамічних спостережень. 2. Дослідити функціональний стан організму та рівень біологічного розвитку дітей дошкільного віку на сучасному етапі. 3. Визначити закономірності фізичного розвитку дітей дошкільного віку . 4. Визначити взаємозв`язок між фізичним і психічним розвитком дітей дошкільного віку. 5. Розробити сучасні стандартизовані показники фізичного і психічного розвитку дітей дошкільного віку.

Номер слайду 4

Мета дослідження: Визначення сучасних особливостей фізичного і психічного розвитку дітей 3-6 років на основі динамічних спостережень, встановлення їх взаємозв`язку та розробка відповідних вікових стандартизованих показників для дітей дошкільного віку. Об`єкт дослідження – фізичний та психічний розвиток дітей дошкільного віку. Предмет дослідження – показники фізичного і психічного розвитку дітей дошкільного віку.

Номер слайду 5

ЗасоюбЗзалал Засоби фізичного виховання :

Номер слайду 6

Навчально - виховний процес наших вихованців

Номер слайду 7

Навчально - виховний процес наших вихованців

Номер слайду 8

Головні цілі проблемного питання : забезпечити дітям здоровий спосіб життя; оберігати здоров'я дітей і привчати їх самих до цього розвивати в дошкільнят компетенцію в галузі фізичного “ Я” (власне тіло , гігієна , безпека)

Номер слайду 9

“Намагаючись достукатися до серця кожної дитини, відчуваю свою відповідальність за її майбутнє. А головне своє завдання вбачаю в тому, щоб допомогти кожній дитині повірити в себе, в свої сили та свої можливості!!!”

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

ppt
Додано
31 серпня 2019
Переглядів
2622
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку