Презентація "Особливості проведення ДПА в 2017/2018 навчальному році"

Про матеріал

В презентації викладено основні положення листа МОН "Про організоване завершення 2017/2018 навчального року та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти" від 31 січня 2018 року № 1/9-66. Дану презентацію можна використати при проведенні батьківських зборів, педагогічної ради, наради вчителів, класних керівників.


Зміст слайдів
Номер слайду 1

Особливості проведення ДПА в 2017/2018 навчальному роціПідготувала заступник директора з освітньої роботи Рейської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бердичівської районної ради. Коляда Р. Е.

Номер слайду 2

Лист МОН України «Про організоване завершення 2017/2018 н. р. та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти» № 1/9-66 від 31 січня 2018 року Школа самостійно визначає строки проведення державної підсумкової атестації учнів 4 І 9 класів, свята «Останній дзвоник» та випускного вечора.

Номер слайду 3

ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ДЛЯ внутрішнього моніторингу якості освіти. Підсумкові контрольні роботи з двох предметів: української мови (передбачає оцінювання результатів навчання з української мови та читання) і математики. Мета. ФОрма. Предмети

Номер слайду 4

Для проведення ДПА в закладі освіти використовуються єдині завдання, які укладають вчителі закладу освіти, відповідно до затверджених Міністерством орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань і затверджує керівник закладу освіти.

Номер слайду 5

Результати ДПА не враховуються при виставленні річних оцінок з предметів, з яких учень проходив атестацію; оцінки за ДПА виставляються в Класному журналі у колонку з написом "ДПА" без зазначення дати після колонки з написом "Річна" та у табелі навчальних досягнень.

Номер слайду 6

9 клас. ДПА здобувачів базової середньої освіти здійснюється у письмовій формі з трьох предметів:українська мова;математика;Предмет за вибором педагогічної ради школи

Номер слайду 7

Завдання для проведення ДПА укладають вчителі закладу освіти, відповідно до затверджених Міністерством орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань, і затверджує керівник закладу освіти. Результати ДПА не враховуються при виставленні річних оцінок з предметів, з яких проводилось ДПА. Оцінки за ДПА виставляються в Класному журналі у колонку з написом "ДПА" без зазначення дати після колонки з написом "Річна" і додаток до свідоцтва про базову середню освіту; заносяться до Протоколу державної підсумкової атестації, книги обліку і видачі документів про здобуття базової середньої освіти.

Номер слайду 8

ДПА здобувачів повної загальної середньої освіти здійснюється у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з 22 травня до 14 липня 2018 року (основна сесія: 22 травня - 13 червня; додаткова сесія: 02 - 14 липня) відповідно до Порядку проведення ЗНО результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 10 січня 2017 року № 25, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 січня 2017 року за № 118/29986. ДПА здобувачів повної загальної середньої освіти проводиться з трьох предметів:українська мова;математика або історія України (період ХХ - початок ХХІ століття) учні мають право обрати один із зазначених предметів незалежно від профілю закладу освіти;предмет за вибором - учні обирають предмет з одного із зазначених навчальних предметів: біологія, хімія, фізика, географія, іноземна мова, математика, історія України (період ХХ - початок ХХІ століття).

Номер слайду 9

Графік проведення ЗНО{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}22 травня. Математика24 травня. Українська мова і література01 червня. Англійська мова04 червня. Біологія06 червняІсторія України08 червня. Географія11 червня. Фізика13 червня. Хімія

Номер слайду 10

Українська мова і література – 7 учнів;Математика – 3 учні;Історія України – 6 учнів;Біологія – 7 учнів. Наші випускники Обрали предмети:

Номер слайду 11

Дякую за увагу!

pptx
Додано
28 лютого 2018
Переглядів
4328
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку