Презентація "Останній перший дзвоник"

Про матеріал
Презентація може бути мотиваційною частиною для першого уроку в 11 класі, можна додавати свої вітання від директора, класного керівника та батьків.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Наш останній перший дзвоник2024-2025 навчальний рік11 клас. Фінішний забіг На старт

Номер слайду 2

От уже й до фінішу ваш біг!Ще ривок і ляжуть вам під ноги. Сто нових незвіданих доріг,Що лежать для всіх біля порогу. Ще ривок! Ще рік! Іще ледь-ледь!І життя доросле вас чекає. Що ж, дівчата й хлопці, — уперед!Час від вас натхнення вимагає!

Номер слайду 3

Слова вітання. Директора школи Класного керівника. Батьків3d.view.rotation.y

Номер слайду 4

знаннянаполегливістьвірагуморстійкістьбажанняміцний сонтурботамудрістьнезламністьщирістьусмішкапам’ять про минуле. Рюкзак одинадцятикласника3d.view.rotation.y

Номер слайду 5

Хронічні недосипання. Цілодобова підготовка до НМТСкладний вибір професіїДзвінки класного керівника батькам. Участь у різноманітних конкурсах. Перемога в предметній олімпіадіБуду постіним скріншотером. Знайду найцікавішу книгу. Нарешті зрозумію тригонометричні функціїНе пропущу жодного уроку. Активність у класному чатіУчасть у фотоконкурсах. Що чекає попереду?

Номер слайду 6

Що допоможе стійко закінчити 11 клас?Ресурсний стан — це наявність фізичних та психоемоційних ресурсів, які дають людині енергію та мотивацію вирішувати щоденні справи, справлятися з труднощами та будувати своє життя. Ресурсна активність — це певна справа, яка близька вам до душі та приносить енергію. Є проста вправа: спробуйте придумати заняття, які вас надихатимуть, на кожну літеру алфавіту. Це може бути «З» — зарядка, «М» — малювання, «П» — прогулянка. Щоб розширити свій список ресурсних активностей, згадайте, що вам подобалося робити в дитинстві, — такі заняття також є потужним джерелом відновлення.

Номер слайду 7

Аптечка психологічної самодопомоги«Техніка релаксації:повільне дихання»«Струси з себе стрес»«Камінчик»«Заземлення»«Відчепитися з гачка»«Книжка з малюнком»https://howareu.com/materials/yak-znaity-vlasne-dzherelo-syly

Номер слайду 8

У вас попереду — фініш і різні дороги.І до дня випускного — напружені дні. Сміх і радість чекають, невдачі й тривоги,Вас чекають також й перемоги ясні.

pptx
Додав(-ла)
Буднік Євгенія
Додано
29 серпня
Переглядів
361
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку