Презентація "Підготовка до ЗНО"

Про матеріал
Перелік сайтів для підготовки до ЗНО. Інформація корисна як для учителів, так і для учнів та батьків.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЗНО 2019

Номер слайду 2

Іспити, як і більшість явищ життя, – явище перехідне. Коли вони закінчуються, з'являється відчуття свободи, забуваються сльози, нервування, повертається спокійний сон. Але ж можна скласти іспит і з меншими втратами для власного здоров'я, отримати добрі оцінки й чекати наступного іспиту без страху та безсонних ночей.

Номер слайду 3

ПОРАДИ ПСИХОЛОГАТренуйся!Поспішай!Випробовуй!Угадуй!Пропускай!Виключай!Скорочуй вибір!Думай тільки про поточне завдання!Читай завдання до кінця!Не засмучуйся!Заплануй два кола!Рекомендації учням із проблем тестування:

Номер слайду 4

ПІДГОТОВКА ДО ЗНОvintest.org.ua

Номер слайду 5

ПІДГОТОВКА ДО ЗНОtestportal.gov.ua

Номер слайду 6

ПІДГОТОВКА ДО ЗНОosvita.ua

Номер слайду 7

ТРЕНУВАЛЬНІ ТЕСТИ ЗНО З УСІХ ПРЕДМЕТІВzno.osvita.ua. ЗНО онлайн - тести зовнішнє незалежне оцінюванняhttps://zno.osvita.ua/На платформі розміщені всі варіанти тестових завдань, що були запропоновані учасникам ЗНО під час основних та додаткових сесій 2009-2017 років, усі пробні тести, а також коментарі провідних фахівців до правильних відповідей на завдання тестів. Щоб роздрукувати: http://osvita.ua/test/answers/

Номер слайду 8

Львівський регіональний центр оцінювання якості освітиlv.testportal.gov.ua:8080 Розподіл завдань у тестах за змістом і за формою є максимально наближений до тестів ЗНО з врахуванням специфіки комп'ютерного тестування. Ви можете обрати тренувальні тестування по розділах (періодах) програми, які тривають по 20 хвилин, або підсумкове тестування, яке триває 60 хвилин. Уважно читайте інструкції до виконання завдань і самі завдання. Помилково набрані відповіді можна виправляти. Стежте за часом. Ваша робота буде перевірена, якщо до завершення часу або відразу після повідомлення про завершення тестування Ви натиснете кнопку "Відправити на перевірку".

Номер слайду 9

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Номер слайду 10

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Номер слайду 11

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Номер слайду 12

Тести ЗНО онлайн - скачати тести з відповідями 2018, 2017, 2016 ...buki.com.ua/materials

Номер слайду 13

Підготовка до тестів ЗНО онлайнznoclub.com/pidgotovka-do-zno.html

Номер слайду 14

Підготовка до тестів ЗНО онлайнznoclub.com/pidgotovka-do-zno.html. Скільки не читай теорію та не роби вправ з підручників, все одно тести зно онлайн будуть найкращими помічниками при онлайн підготовці до ЗНО. Це максимально наближений до реального варіант підготовки. Більшість викладачів та експертів вважають, що, в першу чергу, потрібно мати гарну базу знань. Але одночасно додають, що не менш важливо навчитись «читати», «розуміти», вирішувати тести швидко та якісно. Адже зовнішнє оцінювання – це не звичайний іспит, а тестування, де немає усних запитань, особистого чи упередженого відношення екзаменатора до випускника. Як кажуть: хочеш навчитись їздити на велосипеді, треба вчитись саме на велосипеді. Так і з тестами. Потрібно зробити сотні завдань, набити руку, добре розібрати кожен вид завдань, щоб пройти це випробування максимально успішно.

Номер слайду 15

Тренувальні тести ЗНО з усіх предметівwww.iznotest.info

Номер слайду 16

Prometheus – масові безкоштовні онлайн-курсиprometheus.org.ua

Номер слайду 17

Prometheus – масові безкоштовні онлайн-курси. Prometheus — український громадський проект масових відкритих онлайн-курсів. Головною метою проекту є безкоштовне надання онлайн-доступу до курсів університетського рівня всім бажаючим, а також надання можливості публікувати та розповсюджувати такі курси провідним викладачам, університетам та компаніям. Крім того, Prometheus надає доступ до онлайн-курсів підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання 

Номер слайду 18

Prometheus – масові безкоштовні онлайн-курси15 жовтня 2014 року було відкрито реєстрацію на перші чотири онлайн-курси проекту, що були підготовлені викладачами трьох відомих українських університетів: КНУ імені Тараса Шевченка, КПІ та Києво-Могилянської академії. За перші 6 місяців з моменту старту проекту на веб-сайті вже було зареєстровано більше 70 тисяч користувачів, для яких було доступно 20 курсів.

Номер слайду 19

Prometheus – масові безкоштовні онлайн-курси

Номер слайду 20

Prometheus – масові безкоштовні онлайн-курси

Номер слайду 21

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

pptx
Додано
7 січня 2020
Переглядів
2231
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку