Презентація "Поради та лайфхаки для батьків"

Про матеріал
В презентації містяться корисні поради, лайфхаки та рекомендації для батьків щодо навчання дитини іноземній мові вдома.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поради та лайфхаки для батьків. Як займатися з дитиною англійською мовою вдома

Номер слайду 2

Гарний настрій!Перша моя порада: гарний настрій! Створити ми його можемо або ж за допомогою улюбленої іграшки, або ж за допомогою пісеньки! В інтернеті є безліч пісень, серед яких Ви можете обрати ту, яка сподобається саме Вам і Вашій дитині. Вмикаємо пісеньку і підспівуємо:https://www.youtube.com/watch?v=t. Vlc. Kp3b. WH8

Номер слайду 3

FLASHCARDSДруга порада: використовуйте флешкартки. Як ми вчимо лексику: розкладаємо перед дитиною картки і промовляємо назву предмета, зображеного на картці. Повторюємо декілька разів, після чого прибираємо одну картку і запитуємо: «What’s missing?” ( Чого не вистачає?). Дитина повинна здогадатися, яка ж картка зникла. Така гра допомагає розвинути увагу та пам‘ять вашого малюка.

Номер слайду 4

Роздруківки. Також пропоную роздрукувати розмальовки або ж листочки із завданнями, які допоможуть закріпити вивчені лексичні одиниці. Наприклад, якщо ви вивчаєте цифри, запропонуйте дитині домалювати таку кількість предметів, яка відповідатиме написаній цифрі.

Номер слайду 5

Memory Game. Ще одна гра, яка дуже подобається малюкам, - Memory Game. Для цього Вам знадобляться картки, кожна з яких має бути в двох екземплярах. Ви перемішуєте картки, а потім викладаєте їх в довільному порядку зображенням вниз. Завдання - знайти пару і назвати зображений на картці предмет або емоцію, наприклад.

Номер слайду 6

Настільні ігри. Також Ви можете пограти в настільну гру. Дітям дуже подобається кидати кубик і робити свій хід. Гру Ви можете навіть створити власноруч разом з дитиною. Я пропоную пограти в «Кольори». Потрапивши на кружечок з певним кольором, дитина має відповісти на питання: „What color is it?“-„Red“ і т.д.

Номер слайду 7

Римівки. А ще діти просто обожнюють римівки: My grandma, my sister, my mum and me. Here are the girls in my family. My cat is in my bag... Відео-рекомендацію можна переглянути за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=APy. UK60m. Kfo

Номер слайду 8

Бажаю Вам корисно та цікаво провести час зі своєю дитиною!And be happy!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Ліщинська Лариса Семенівна
    Чудова робота, яка стане в нагоді вчителю, мамі, татові, які прагнуть зацікавити маленького школярика вивченням англійської мови.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
27 квітня 2020
Переглядів
1329
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку