Презентація "Пошук інформації в мережі Інтернет"

Про матеріал
В Інтернеті є багато цікавої та корисної інформації. Ти вже знаєш, що вона розміщується на сайтах, кожний з яких має свою адресу. За цією адресою сайт легко знайти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

В Інтернеті є багато цікавої та корисної інформації. Ти вже знаєш, що вона розміщується на сайтах, кожний з яких має свою адресу. За цією адресою сайт легко знайти.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Ключові слова. Зазвичай ми розуміємо, які відомості нам потрібні, але не знаємо, на якому сайті їх знайти. У таких випадках для пошуку необхідної інформації треба використовувати ключові слова.

Номер слайду 8

Як дібрати ключові слова?Добирай слова, які стисло і точно описують тему, що тебе цікавить. Випробуй кілька варіантів ключових слів, порівняй результати пошуку. З'ясуй, які словосполучення найшвидше приводять до бажаного результату.

Номер слайду 9

Наприклад, якщо в рядку ти додаси до назви того, що хочеш знайти, слова що це, що таке, що це таке, це, то отримаєш результат швидше.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Результат пошуку. Гіперпосилання

Номер слайду 13

Ключові словаяк зробити аплікацію з листяаплікація з листя

Номер слайду 14

Прочитай розповідь та встав необхідні слова. Одного разу Данилко запитав Ганнусю:- Як знайти необхідну ___________________ у мережі _____________?- Для цього потрібно, запустивши програму _______________ , увести в рядок _____________________ ключові __________________ та натиснути клавішу _______________________Слова-підказки: Enter, слова, браузер, пошук, інформація, Інтернет

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Знайди відомості в мережі Інтернет а) Чи є зуби в равлика? б) Фото кумедного кошеняти. в) Як зробити сніжинку з паперу?

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, 4 клас, Презентації
НУШ
Додано
30 жовтня 2023
Переглядів
374
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку