Презентація "Поведінка дітей з безпритульними тваринами"

Про матеріал

Презентація для обговорення теми поведінки дітей з домашніми та безпритульними тваринами. Можна використовувати в 1-4 класах.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поведінка дітей з домашніми та безпритульними тваринами

Номер слайду 2

Мабуть у кожного з нас у житті є чи був чотирилапий друг. Коли ви заводите домашню тваринку, то автоматично берете на себе відповідальність за її життя. Вони залежні від нас і ми маємо про це пам’ятати.

Номер слайду 3

Кожного дня на вулицях нашого міста ми зустрічаємо безліч тварин, інколи ми їх навіть не помічаємо, але вони потребують уваги, захисту та турботи. Сьогодні, як ніколи, стали актуальними проблеми безпритульних чотирилапих та наше відношення до них.

Номер слайду 4

Вони можуть бути не такими гарними та доглянутими як домашні тварини. А все через те, що в них немає господаря, який би за ними доглядав.

Номер слайду 5

Не наближайся і не намагайся її торкнутися. Ти можеш її налякати, а вона у відповідь може завдати тобі шкоди: вдарити або ж укусити; Якщо на вулиці ти зустрів незнайому тварину

Номер слайду 6

Перше, що треба зробити - не рухатися у бік тварин. Головне, не панікуй, не зли тварин і різко не втікай. Намагайся обережно йти в протилежний бік. Якщо на вулиці ти зустрів зграю собак

Номер слайду 7

Якщо ти знайшов на вулиці та підібрав або придбав якусь тваринку, ніколи не приховуй цього від батьків Якщо ж в тебе з’явився маленький друг, обов’язково покажи його ветеринарові для призначення відповідних щеплень. Це захистить твого улюбленця від хвороб та зробить безпечні ігри з ним. Пам'ятай!

Номер слайду 8

Візьми у ветеринарного лікаря поради щодо особливостей даної тваринки, її породи. Дізнайся, як потрібно з нею повoдитися, як треба за нею доглядати, яким чином її годувати і що забороняється їй робити. Слідкуй за чистотою і охайністю твого улюбленця. Кожного разу після прогулянки з улюбленою тваринкою обов’язково мий руки. Пам'ятай!

Номер слайду 9

Якщо поведінка твого утриманця здається тобі підозрілою: агресивною чи хворобливою, або ж він нічого не їсть, відразу сповісти про це батьків і покажіть тваринку ветеринарові. Ніколи не намагайся вдарити, штовхнути свого утриманця, адже цим ти можеш злякати його, і він через це може нанести тобі пошкодження. Поводься з утриманцем лагідно. Пам’ятай, що це жива істота, яка потребує твоєї уваги та догляду. Пам'ятай!

Номер слайду 10

Пам'ятайте!Безпритульні тварини не винні в тому, що у них немає домівки, а домашні тварини потребують нашої любові та догляду.

Номер слайду 11

Використані інтернет-джерела: https://svitppt.com.ua/osnovi-bezpeki-zhittediyalnosti-obzh/yak-povoditi-sebe-z-dikimi-tvarinami.html http://tvaryny.zt.ua/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8 F-%D0%B7-%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D0%B1/

pptx
Додано
9 вересня 2022
Переглядів
4876
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку