Презентація "Пристрої виведення" за підручником Й.Ривкінд

Про матеріал
Мета: систематизувати знання учнів про складові комп’ютера та їх призначення; сформувати свідомі знання з даної теми, ознайомити детально з пристроями виведення інформації.розвивати уважність, пам’ять, мовлення, логічне мислення, навички самостійної роботи на комп’ютері.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пристрої виведення

Номер слайду 2

Дайте відповіді на запитання?Які пристрої входять доскладу комп’ютера? Як їх можна класифікувати?Які пристрої виведення даних входять до складу комп’ютера? Для виведення яких даних їх використовують?Які пристрої є у нашому комп’ютнрному класі? Для чого вони призначені?

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Монітор

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Плазмові монітори використовуються в основному для створення великих демонстраційних екранів, бо мають низьку роздільність, але високу яскравість зображення.

Номер слайду 7

Технологія OLED уже понад 15 років уважається перспективною для створення якісних моніторів завдяки високій контрастності та яскравості зображення, малій (до 1 см) товщині. Однак висока вартість цих моніторів, значне зниження яскравості через 3–5 років роботи суттєво знижують їх ринок збуту.

Номер слайду 8

Висока контрастність чорно-білого зображенняв моніторах на основі електронного чорнила, значнітерміни роботи без додаткової підзарядки (кілька тижнів), відсутність мерехтіння екрана забезпечують комфортні умови для читання з екрана. Тому монітори,які створено за вказаною технологією, в основномувикористовують в електронних книжках,планшетних комп’ютерах, що призначені для читання текстів.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Основні властивості принтеріврозмір матеріалу, на який здійснюється друкування – А4, А3;кількість кольорів – монохромні, багатокольорові;роздільність – від 600  1200 до 5760  1440 точок на дюйм і більше;швидкість друкування – від 1 до 80 сторінок за хвилину;тип підключення до комп’ютера – дротове або бездротове.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Лазерний принтер

Номер слайду 14

Струменевий

Номер слайду 15

Сублімаційний друк

Номер слайду 16

Сублімаційний друк

Номер слайду 17

Плотери

Номер слайду 18

3 D-принтери

pptx
До підручника
Інформатика 8 клас (Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
12 березня
Переглядів
46
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку