Презентація "Прощавай, початкова школо!"

Про матеріал
Пропоную Вашій увазі презентацію свята “Прощавай, початкова школо!». Даний матеріал збирався протягом чотирьох років. Це прощання з незабутнім періодом дитинства – з початковою школою.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Останній урок у 4 класі «Порадійте всі за нас, ми йдемо у 5 клас!»2022

Номер слайду 2

Симпатичний хлопець, веселий і добрий, сильний і спритний, балакучий, акуратний. Любить спорт і не любить читати. Це наш-

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Гарна, спокійна, скромна, сором’язлива. Дівчинка любить малювати, співати, дивитися мультфільми. Має хист до фотозйомок.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Дівчинка з чарівною посмішкою і найгарнішою косою, спокійна, врівноважена, старанна, відповідальна. У вільний час любить бігати, малювати. Мріє стати поліцейським

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Дівчинка з чарівною посмішкою . Гарна, тендітна, енергійна, старанна, дівчинка, надзвичайно товариська та комунікабельна. Любить займатися гімнастикою. Мріє стати кондитером

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Спокійний, сором’язливий, доброзичливий. З відповідальністю ставиться до всіх доручень вчителя. Захоплюється машинками . Мріє стати механіком

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Енергійний, непосидючий, трудолюбивий. Любить допомагати мамі доглядати за сестричкою . З великим задоволенням робить собі вихідні дні. Захоплюється музикою, спортом.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Дуже скромний, спокійний, совісний, чемний і ввічливий. Справжній джентльмен нашого класу. Відповідально ставиться до всіх доручень, завжди готовий прийти на допомогу друзям. Любить розв'язувати приклади і задачі, грати у футбол. Мріє стати лікарем.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Жвавий, старанний, кмітливий, спортивний учень. Справжній борець за справедливість. З відповідальністю ставиться до всіх доручень вчителя. Любить математику і гуляти з друзями. Мріє стати далекобійником.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Весела, доброзичлива, трудолюбива, енергійна учениця. Має багато друзів, завжди готова прийти на допомогу. Завжди знаходиться у центрі подій класу. Любить українську мову , тому займає призові місця. . Захоплюється спортом вправно катається на велосипеді

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Добра, ввічлива, щира, співчутлива дівчинка. Трудолюбива і відповідальна помічниця своїх батьків. Доглядає за тваринами. Любить малювати, розв'язувати завдання з математики. Мріє стати юристом.

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Жвавий, кмітливий , доброзичливий, сильний і спортивний учень. З ним ніколи не буває сумно. Любить тварин. Мріє керувати найбільшим і найсучаснішим трактором.

Номер слайду 23

Номер слайду 24

НУШ Ранкове коло

Номер слайду 25

Прощавай Букварику

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Тиждень веселого настрою

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

. Я вам бажаю успіхів, удачі,Розправте крила, високо летіть Усе робіть, будь ласка, якнайкраще! До мене повертайтесь хоч на мить! З любов'ю Ваша перша вчителька .

pptx
Додано
14 березня 2023
Переглядів
402
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку