Презентація «Розвиток здоров'язбережувальної компетентності на уроках шляхом нестандртних освітніх методів»

Про матеріал
Розвиток здоров'язбережувальної компетентності на уроках шляхом нестандртних освітніх методів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Розвиток здоров'язбережувальної компетентності на уроках шляхом нестандртних освітніх методів»

Номер слайду 2

“ Якщо хочете виростити дитину щасливою , то виростіть її здоровою “Ж. Ж. Руссо

Номер слайду 3

Здоров’язберігаюча компетентність. Комплекс знань, умінь, ставлень та цінностей які спрямовані на збереження і укріплення здоров’я – свого та оточуючих, на уроках та в позаурочній діяльності.

Номер слайду 4

Традиційно вважається, що основне завдання школи - дати необхідну освіту, але не менш важливе завдання - зберегти в процесі навчання здоров'я дітей.

Номер слайду 5

Формування здоров’язбережувальної компетентності може реалізовуватися через : Проведення оздоровчих пауз. Заняття на уроках фізичної культури. Позакласна робота. Робота з батьками. Дотримання гігієничних вимог Сприятливий емоційний настрій  

Номер слайду 6

В умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації іншого характеру безперервна тривалість навчальних занять при організації дистанційного навчання у синхронному форматі не повинна перевищувати для учнів:• 1-2 класів - 2 навчальних занять по 30 хвилин або 3 - по 20 хвилин;• 3-4 класів - 2 навчальних занять по 45 хвилин або 3 - по 30 хвилин, або 4 - по 20 хвилин.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Як сфокусувати увагу дитини?М’язова розтяжка. Вирівнюємо спинки. Гімнастика для очей. Вправи на дихання. Вправи на заспокоєння, переключення уваги. Малюємо свою тривогу і перетворюємо її на щось прекрасне!Медитація. Пальчикова гімнастика

Номер слайду 9

Номер слайду 10

rrrrr

pptx
Додано
28 жовтня 2023
Переглядів
174
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку