Презентація " Сімсот тридцятий день війни"

Про матеріал
Матеріал на допомогу класному керівнику. Можна використати на годинні спілкування до дворіччя війни.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ми наблизилися до трагічного дворіччя повномасштабного вторгнення Росії в Україну та 10 років безперервної війни в країні.. Сімсот тридцятий день незламності: ще один крок до ПЕРЕМОГИ

Номер слайду 2

“Наша зброя – це наша правда, а наша правда в тому, що це наша земля, це наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати” Президент України Володимир Зеленський

Номер слайду 3

Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну. Росія розв’язала першу в ХХІ столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни. Світ знову зіткнувся з режимом, який прагне силової ревізії кордонів і прямує до новітнього тоталітаризму. Цей режим назвали “рашизмом”

Номер слайду 4

Повномасштабне вторгнення принесло за собою чимало болю та страждань для українців. Так, майже по всьому світу стали відомими деякі фото з України з 24 лютого 2022 року.

Номер слайду 5

Широкомасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року принесло війну на всю територію України. У спротиві російському агресору Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Номер слайду 6

На тимчасово окупованих українських територіях росіяни повторюють найгірші практики нацизму – масові розстріли, депортації, знущання над цивільним населенням, розкрадання приватної власності, культурної спадщини, музейних колекцій. Звірства, воєнні злочини,згвалтування, вчинені російськими загарбниками в Україні, шокували світ. Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава - терорист вдається до варварських обстрілів українських міст і критичної інфракструтури. Більшість ракетних атак націленні на цивільні об’єкти.

Номер слайду 7

. Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. Сьогодні Україна ефективно стримує її завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі.

Номер слайду 8

https://youtu.be/y. YKHu. AEhj. BU

Номер слайду 9

Номер слайду 10

pptx
Додано
22 лютого
Переглядів
73
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку