Презентація "Вчителем бути чи не бути"

Про матеріал
Презентація до загальношкільного заходу до Дня вчителя "вчителем бути чи не бути"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТЕМА УРОКУВЧИТЕЛЕМ БУТИ ЧИ НЕ БУТИ

Номер слайду 2

МЕТА УРОКУу доступній формі донести до свідомості учителя те, що він Учитель з великої буквипродовжувати розвивати слух і терпінняформувати загальнонавчальні навичкирозвивати уміння правильного відпочинкузасвоїти правила техніки безпеки при виконанні колективної усмішкивиховувати почуття любові та поваги до себе, як до своїх учнів

Номер слайду 3

АКТУАЛІЗАЦІЯ ОПОРНИХ ЗНАНЬ

Номер слайду 4

ПЕДАГОГІЧНИЙ СЛОВНИКШКОЛА це певним чином організована сукупність цеглин, скла й профілю, наповнена учнями, вчителями, партами й іншим інвентарем

Номер слайду 5

ПЕДАГОГІЧНИЙ СЛОВНИКЖУРНАЛ сукупність аркушів у клітинку, що сприяє засвоєнню шкільної премудрості шляхом занесення оцінок

Номер слайду 6

ПЕДАГОГІЧНИЙ СЛОВНИКПРИБИРАННЯ В ШКОЛІкомплекс заходів із псування шкільного інвентарю і вкорочування життя класного керівника

Номер слайду 7

ПЕДАГОГІЧНИЙ СЛОВНИКОСТАННІЙ ДЗВІНОК звук, який видається зменшеною копією церковного дзвону, що сповіщає шкільних парафіян про прийдешнє пришестя царства небесного та що виганяє із школи бісів... на канікули!

Номер слайду 8

ПЕДАГОГІЧНИЙ СЛОВНИКДІТИнайбільше багатство

Номер слайду 9

МОТИВАЦІЙНИЙ ЕТАП УРОКУ

Номер слайду 10

ГОРОСКОПОвни Ось хто у цьому навчальному році році буде «командувати парадом». І ніхто вам у цьому не завадить: ні перевірка з МОН, ні шкільна адміністрація. Але не думайте, що це так просто зійде вам з рук: тепер будете змушені організовувати усі шкільні лінійки, конкурси та інші святкові заходи. Так що у новому році у вас з’явиться новий фукціонал.

Номер слайду 11

ГОРОСКОПТільці Попереду у вас чарівний рік, хоча будьмо чесними – інакше у вас не буває. Навіть навчальний план, який розробили у Міносвіти, чудесним чином буде відкоригований. Там, мабуть, хтось почув ваші побажання. От би ще учні тішили гарною поведінкою…Але не буває всього і одразу – має ж хтось додати ложку дьогтю у вашу величезну бочку з медом. Тому без турбот не обійтися.

Номер слайду 12

ГОРОСКОПБлизнюки Зірки радять педагогам-близнюкам терміново взятися за вивчення іноземної мови. Навіть якщо ви викладаєте алгебру чи біологію. Якщо ви і не станете перекладачем, нові знання обов’язково вам знадобляться за кордоном. Так-так, попереду майорить подорож або стажування – але точно за межами нашої країни.

Номер слайду 13

ГОРОСКОПРаки Рік загалом буде вдалим, хоча учні, скоріш за все, влаштують вам кілька випробувань. Щоб, так би мовити, дати вам можливість продемонструвати моральну стійкість. Якщо захочеться усе покинути – не піддавайтеся негативним настроям, просто продовжуйте робити те, що робите. А після цього справи різко підуть вгору, адже не дарма кажуть, що найтемніша ніч перед світанком.

Номер слайду 14

ГОРОСКОПЛеви У 2019 році на вас чекає багато конкурсів та, можливо, навіть доведеться стати членом журі. Протягом року ви відчуватимете себе незамінною людиною – жодний відповідальний захід у вашому освітньому закладі не обійдеться без вашої участі. Клопотів чимало, зате слова вдячності, загальна повага та премія вам забезпечені.

Номер слайду 15

ГОРОСКОПДіви Кому-кому, а Дівам у цьому навчальному році пощастить – їм підвищать зарплатню. Хоча є й погана новина – частину грошей доведеться пожертвувати на дрібний ремонт у класі. А загалом гарний буде рік – спокійний та плідний.

Номер слайду 16

ГОРОСКОПТерези У цілому вас чекає вдалий рік. Навіть двієчники візьмуться за голову та почнуть штурмувати підручники. Не знаємо, як їм це вдаватиметься, але за старання підвищити оцінку на 1-2 бали варто.

Номер слайду 17

ГОРОСКОПСкорпіони У цьому році вам знадобляться ваша працелюбність та витривалість – на вас чекає багато роботи та турбот. Тішить те, що вони принесуть свої плоди у майбутньому. Якщо цього року вам світить атестація чи сертифікація, то сміливо беріться – усе пройде чудово. Та й учні потішать – гарні оцінки отримуватимуть навіть ті, від кого ви найменше цього чекали.

Номер слайду 18

ГОРОСКОПСтрільці Усі знають, що Стрільці обожнюють мандрувати. Нічого не заважає вам робити це навіть під час роботи – влаштуйте учням пізнавальні екскурсії, походи в музеї. Діти будуть у захваті, і ви потішите себе новими враженнями. Весь навчальний рік стане для вас та ваших вихованців гарною та захоплюючою пригодою.

Номер слайду 19

ГОРОСКОПКозероги Єдине, що ви маєте пам’ятати протягом року – учні вас обожнюють. Проте водночас їх лякає ваша суворість та вимогливість. Спробуйте проявити більше м’якості та чуйності – вам сподобається. І ваше спілкування та взаємини перейдуть на новий рівень.

Номер слайду 20

ГОРОСКОПВодолії Відомо, що майже усі Водолії «літають у хмарах майбутнього» та вигадують черговий геніальний план, який вплине на все людство. Проте у цьому році доведеться спуститися з небес на землю та зайнятися своїми учнями. Тим паче, вам є чим з ними поділитися. Поділіться своїм креативом з іншими, навчіть їх бути вільними і навчіть розрізняти свободу від вседозволеності.

Номер слайду 21

ГОРОСКОПРиби У цьому році у вас є всі шанси отримати звання «Учитель року» або ще якусь дуже престижну премію. І це не дивно: хто ще стільки часу присвячує своїй роботі? Можна піти й іншим шляхом – почати займатися репетиторством, заробити купу грошей та нарешті полетіти у Мексику або Шрі-Ланку. Що б ви не обрали – ваші друзі, знайомі і навіть учні обов’язково вас підтримають.

Номер слайду 22

У зв’язку з тим, що педколектив школи замучив учнів їхніми обов’язками, наказую:1. Розклад уроків відмінити. Хай учні самі вирішують, коли і на які уроки їм ходити.2. Передати ключі від школи і у спільне користування всіх учнів.3. Із фонду благодійних внесків виділити кошти на відшкодування в десятикратному розмірі матеріальних збитків ученицям старших класів за ацетон, що вони витратили на стирання лаку з нігтів.4. Вчителям школи відшкодувати моральні збитки учням за пропуски дискотек через написання творів і рефератів, лабораторних робіт і море сліз пролитих у пошуках творів української та зарубіжної літератури. Підпис: заврайвно __Іван Іванович Перевірний_________ТЕЛЕГРАММА

Номер слайду 23

ПІДСУМКИ Й ОЦІНЮВАННЯ

Номер слайду 24

ДЯКУЄМО, ЩО ДОПОМОГАЄТЕ НАМ РОСТИ

pptx
Додано
25 листопада 2019
Переглядів
603
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку