Презентація «Вейп - девайс чи зброя уповільненої дії»

Про матеріал
Презентація «Вейп - девайс чи зброя уповільненої дії». В останні роки сигарети і куріння, в глобальному сенсі, залишається нагальною і злободенною темою для обговорення в різних колах суспільства, від підлітків до депутатів в уряді. За статистичними даними, Україна займає одне з перших місць в Європі за кількістю курців. І на сучасному етапі виникає модний девайс, революційний пристрій, як стверджує виробник, що дозволяє випускати дим з легких, не вживаючи смоли і продукти горіння – електронна сигарета. Суперечок навколо неї розгорається з кожним роком все більше, адже з кожною відповіддю з’являється все більше питань. Вивчення цього питання актуально тому, що на даний час не представлено офіційних суджень щодо впливу електроних сигарет на здоров’я людини. Одже, спробуємо самостійно, за допомогою вивчення різних інформаційних матеріалів та джерел ретельно розібратися з новомодним захопленням – палінням електронної сигарети молоддю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВЕЙП – МОДНИЙ ДЕВАЙС ЧИ ЗБРОЯ УПОВІЛЬНЕНОЇ ДІЇ?

Номер слайду 2

Мета роботи: експериментально довести негативний вплив речовин які входять до складу електронної сигарети на здоров’я людини. Предмет дослідження: обізнаність учнів з питань впливу паління електронної сигарети на здоров’я людини. Гіпотеза: якщо експериментально довести негативний вплив речовин які входять до складу електронної сигарети на здоров’я людини, та покращити обізнаність учнів з цього питання, то можна запобігти виникненню хвороб зв’язаних із паліннямелектронної сигарети.

Номер слайду 3

Китай – 2003 рік. Принцип дії: Зовнішній вигляд

Номер слайду 4

Вивчення складу рідини для вейпа та визначення його впливу на організм людинипропіленгліколь -55 – 72%;гліцерин – 30-35%;вода – 2 -10%; рідкі харчові ароматизатори – 2 – 5%;нікотин – 0 – 6%

Номер слайду 5

Вивчення складу рідини для вейпа та визначення його впливу на організм людини. Пропіленгліколь. Побічні ефекти: гіпотензія, брадикардія, аритмія, зупинка серця, закладеність носа, шкірний висип та інші алергічні реакції.

Номер слайду 6

Вивчення складу рідини для вейпа та визначення його впливу на організм людини. Гліцерин. Побічні ефекти: зневоднення організму, негативний вплив на процеси кровообігу і стан кровоносних судин.

Номер слайду 7

Вивчення складу рідини для вейпа та визначення його впливу на організм людини. Харчові ароматизатори. Побічні ефекти: Е102, Е103 (малиновий) – викликає приступи астми;Е104, Е107, Е110, Е120 (жовтий оранжевий) викликає астму, гастрит, виразкову хворобу шлунку;Е121 (цитрусовий), Е122 (червоний) – онкологічні захворювання;Е123 - сприяє утворенню каменів у нирках.

Номер слайду 8

Вивчення складу рідини для вейпа та визначення його впливу на організм людини. Нікотин

Номер слайду 9

Травмо-небезпечний пристрій

Номер слайду 10

Анкетування з метою вивчення обізнаності молоді щодо вейпінгу 1. Як Ви вважаєте у скільки років починають палити сучасні підлітки? 2. Палять у вашій родині?

Номер слайду 11

Анкетування з метою вивчення обізнаності молоді щодо вейпінгу 3. Як Ви відноситись до людей які палять? 4. Знаєте що таке вейпінг?

Номер слайду 12

Анкетування з метою вивчення обізнаності молоді щодо вейпінгу 5. Пробували Ви палити електронну сигарету?6. Цікавились, які речовини входять до рідини для заправки вейпа та їх дія на організм?

Номер слайду 13

Анкетування з метою вивчення обізнаності молоді щодо вейпінгу 7. Вважаєте, що за допомогою Е-сигарети можна кинути курити?8. Знаєте Ви, що Е-сигарети травмо-небезпечні?

Номер слайду 14

Дякую за увагу!

pptx
Додано
15 серпня 2019
Переглядів
3195
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку