Презентація "Виготовлення вбрання з покидькових матеріалів"

Про матеріал
Дану презентацію можна використати вчителям трудового навчання та керівникам гуртків у позакласній роботі по створенню виробів з покидькових матеріалів для участі у шкільних святах та конкурсах екологічної спрямованості.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРЕЗЕНТАЦІЯ«Виготовлення вбрання з покидькових матеріалів»Підготувала вчитель трудового навчання. Олійник Ольга Миколаївна

Номер слайду 2

Інструменти та матеріали:ІНСТРУМЕНТИ: МАТЕРІАЛИ: НожиціНіж канцелярський. Клейовий пістолет. Голка, нитки. Шило Туніка жіноча. Косметичка CD-диски. Стереопластинка. Металеві жалюзіПластикові стаканчики. Пластикові ложечки. Пластикові кришечки. Жерстяна кришка з банки. Обідок жіночий. Трубочки коктейльніМеталеві кільця (для скріплення дисків)Стрічки Мотузка Штучна квітка Взуття (балетки)

Номер слайду 3

Реклама моделі Для українського дизайнера Андре Тана тиждень моди, який пройшов на минулому тижні у Парижі, став знаковим в усіх сенсах: саме там пройшов перший показ колекції Весна-Літо 2020. Андре Тан сказав: «Модний Париж – це зовсім інша мелодія. У світі паризької моди існують мільйони різних стилей – подібно до того, як в океані плавають мильйони різних риб. Відшукати свій стиль у цьому різноманітті форм досить реально – достатньо не полінитися в нього пірнути». Вашій увазі пропонуємо модель «Срібляста симфонія», яку шановний дизайнер порекомендував продемонструвати у нашому закладі освіти на нашому шкільному подіумі. Ключовими словами образу стали витонченість, унікальність та жіночність! Неземна краса використаних матеріалів навіть сліпого зробить зрячим, глухого – всечуючим, а прихильники останніх тенденцій моди просто впадуть в довготривалий шок! Яка виразність ліній, який сяючий блиск, яка оригінальність у поєднанні різних матеріалів та фактур, ніби сама Богема всесвіту зійшла з п'єдисталу, граціозно виконуючи рухи, немов почула чуттєву весняну симфонію. Даний лук рекомендується для струнких та красивих дівчат, який можна одягнути на святкову вечірку. Доповнює його елегантний аксесуар, а прикрасу на голові пристосовуємо для вмісту ваших улюблених охолоджуючих коктейлів. Яскравість, креативність, незвичайність – ось складові моделі «Срібляста симфонія». Тож дивіться та насолоджуйтеся витонченим смаком сучасного українського дизайнера, автора неперевершених ідей!

Номер слайду 4

Ось так все починалось:1. Подрібнили CD-диски на шматочки.

Номер слайду 5

2. Вибрали з непотрібних речей туніку сірого кольору.3. За допомогою клейового пістолету прикріпили подрібнені на шматочки диски на передню та задню частини туніки.

Номер слайду 6

4. Взяли деталі жалюзів та через отвори пришили до стрічки. Верхню частину підрізали, як показано на фото. 5. Отримали деталі рукавів, які закріпили безпосередньо на моделі.

Номер слайду 7

Додаткові оздоблювальні елементи:6. Диски з'єднали за допомогою металевих кілець (6 шт.по 4 диски).7. Кришечки з пляшок прокололи гарячим шилом та нанизали на цупку нитку.

Номер слайду 8

8. Пришили диски за верхні кільця до туніки (з переднього і заднього боків по 3 ряди), низки з кришечок по обидва боки (по 2 низки).9. По центру коміра закріпили жерстяну кришку (проколи зробили шилом та пришили).

Номер слайду 9

Виготовлення головного убору:10. Взяли звичайний обідок.11. Поверхню обідка закрили смужкою, вирізаною з ізолону.12. За допомогою клею прикріпили пластикові стаканчики, між ними - ложечки, а в кришечках зробили отвори та вставили трубочки.

Номер слайду 10

Виготовлення аксесуару:13. До непотрібної косметички прикріпили за допомогою клею стереопластинку, на неї – штучну квітку . Ручкою стала мотузка з протягнутими в неї котушками.

pptx
Пов’язані теми
Технології, 10 клас, Позакласні заходи
Інкл
Додано
4 квітня 2020
Переглядів
940
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку