Презентація. Виховна година "Байдужість-найгірша з людських вад"

Про матеріал
Мета: виховувати в учнів доброту, порядність, прагнення допомогти ближньому в скрутну хвилину, почуття чуйності, милосердя, поваги до старших і не допущення розвитку гену байдужості у людській душі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Не бійся друзів - найгірше, що вони можуть зробити - це зрадити тебе. Не бійся ворогів - найгірше, що вони можуть зробити - це вбити тебе. Бійся байдужих. Через їхню мовчазну згоду у світі є і зрада, і вбивство, і всі нещастя на Землі. Р. Еберхарт

Номер слайду 3

Виховувати в учнів доброту, порядність, прагнення допомогти ближньому в скрутну хвилину, почуття чуйності, милосердя, поваги до старших і не допущення розвитку гену байдужості у людській душі.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Бити на сполох треба вже сьогодні, щоб завтра не було пізно. Ми не маємо морального права стояти осторонь екологічних проблем, бути пасивними спостерігачами, бо все менше і менше на нашій Землі залишається місць, де б людина почувала себе в цілковитій безпеці. Подивіться на ці слайди

Номер слайду 6

Прокиньтесь, люди! Опам'ятайтесь, люди! Земля жива кричить од болю! Рятуйте Землю. Планету. Зону. Землі не буде, і нас не буде!

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Чорнобильська катастрофа ЇЇ наслідки страшні і відчутні ще до сьогодні

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Наслідки обстрілів Воронки Окопи Військові дії на Сході України призводять до масштабного порушення ґрунтового покриву: внаслідок розривів набоїв, проїзду важкої техніки та будівництва різноманітних укріплень та фортифікацій відбувається значне пошкодження ґрунту та рослинності.

Номер слайду 13

Зруйновані хімічно небезпечні підприємства на Сході України Слов'янська ТЕЦ після обстрілу

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Ще за часів Київської Русі Володимир Мономах у своєму «Повчанні дітям» закликав: Не забувайте убогих, подавайте сиротам, захистіть удову. Не майте гордощів у своєму серці, старших шануйте. На світанні, побачивши сонце, з радістю прославте день новий і скажіть: «Господи, додай мені літа до літ, щоб я з честю і добром виправдав житія своє».

Номер слайду 29

Не бійся друзів - найгірше, що вони можуть зробити - це зрадити тебе. Не бійся ворогів - найгірше, що вони можуть зробити - це вбити тебе. Бійся байдужих! Через їхню мовчазну згоду у світі є і зрада, і вбивство, і всі нещастя на Землі.

Номер слайду 30

ppt
Додав(-ла)
Мельник Тетяна
Додано
2 березня 2023
Переглядів
711
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку