Виховний захід до Дня єднання 16 лютого для 9 класу

Про матеріал
Презентація створена для виховання нацiональної свiдомості учнiв, людської гiдністі, поваги та любові до Батьківщини; формування рис громадянина України; пробудження iнтересу до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу; виховання глибокої поваги та любовi до рідної країни.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

16 лютого -День Єднання. Виховний захід 9 –А класу. Класний керівник: Васько Ю. В.

Номер слайду 2

Вшануймо всіх загиблих хвилиною мовчання…

Номер слайду 3

СИМВОЛИ УКРАЇНИ

Номер слайду 4

День єднання – свято в Україні, встановлене 16 лютого 2022 року Указом Президента України. Свято встановлено в Україні «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…»

Номер слайду 5

Цього дня, згідно з Указом Президента України, потрібно проводити:підняття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах;виконання Державного Гімну України;проведення закордонними дипломатичними установами України в державах перебування відповідних іміджевих заходів, спрямованих на єднання та підтримку України.

Номер слайду 6

Історія святаІдея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій.

Номер слайду 7

Президент України Зеленський В. О.

Номер слайду 8

Друзі, єднаймося, і не цураймося,бо УКРАЇНА – ОДНА!«Об’єднаймося ж, брати мої…» Тарас Шевченко

Номер слайду 9

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!Вікторина «Україна : країна любові та єднання!»https://www.educ.com.ua/biblioteka/ukraina-kraina-lyubovi-ta-ednannya-interaktivna-viktorina.html. Як ви розумієте слово «консолідація»? Чому кажуть- «В єдності сила»?

Номер слайду 10

Цього року головний об‘єкт кохання всіх українців — це ЗСУ. Їхні вчинки є найпотужнішим проявом турботи та любові💔. Тож прийдешній День закоханих — це чудова нагода зізнатися у коханні та висловити вдячність нашим захисникам і захисницям. Тож давайте напишемо слова любові та підтримки нашим захисникам та захисницям!

Номер слайду 11

Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами.І. Багряний. Подумайте, і дайте відповідь, продовживши речення «Для мене Україна це ….».

Номер слайду 12

Дякуємо за увагу!Все буде Україна!

pptx
Додав(-ла)
Васько Юлія
Додано
2 березня 2023
Переглядів
1002
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку