Презентація "Використання диференційованих завдань у 4 класі"

Про матеріал
Теоретичний матеріал про диференціацію навчання в 4 класі. Як проводити диференційовану підготовку здобувачів до проходження ДПА в 4 класі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання диференційованих завдань у 4 класіПідготувала вчителька початкових класів Добренського ліцею Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області Лариса АФОНЧЕНКО

Номер слайду 2

Диференціація навчання - це врахування індивідуальних особливостей учнів.

Номер слайду 3

Мета диференційованого підходу пристосувати умови навчання до особливостей різних груп учнів та забезпечити кожному учневі оптимальний характер пізнавальної діяльності у процесі навчальної роботи на кожному етапі уроку.

Номер слайду 4

Завдання вчителя У диференційованому викладанні від самого початку передбачається, що всі учні різні, а відтак, завдання вчителя полягає в тому, щоб виявити ці відмінності, відповідним чином адаптувати навчальний процес та забезпечити ефективний і оптимально корисний навчальний досвід для всіх.

Номер слайду 5

Завдання диференціаціїОдним із завдань диференціації є створення і подальший розвиток індивідуальності дитини, його потенційних можливостей; сприяння різними засобами виконанню учбових програм кожним учнем, попередження неуспішності учнів, розвиток пізнавальних інтересів і особових якостей.

Номер слайду 6

Диференційовані завдання передбачаютьіндивідуальну роботу з усіма категоріями учнів, конкретну допомогу кожному для максимального розвитку його розумових здібностей, дають змогу одночасно працювати з учнями різного рівня готовності до навчальної діяльності 

Номер слайду 7

Три рівні завдань. Пропоную на уроках три рівні завдань. Перший рівень — завдання для учнів із початковим та середнім рівнем знань, другий — завдання, зорієнтовані на дітей з достатнім рівнем знань, третій — завдання підвищеної складності для учнів з високим рівнем знань.

pptx
Додано
22 травня
Переглядів
35
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку