Презентація "Волонтерство-це поклик серця!"

Про матеріал
5 грудня - день волонтера.Цей матеріал про відомих волонтерів минулого і сьогодення, які зробили багато добрих справ для людей.Ця презентація сприяє формуванню мотивації до добродійності і виховує в учнівської молоді загальнолюдські чесноти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала вчитель Сусолівської СЗШ І-ІІст. Петренко Г.М.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Анрі Дюнан- засновник Червоного Хреста

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Хочеш змінити країну- зміни своє село, Хочеш змінити село- зміни свою вулицю, Хочеш змінити вулицю- зміни свій будинок, Хочеш змінити будинок- зміни свою сім ̓ ю, Хочеш змінити сім ̓ ю- зміни себе!

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Волонтерські організації:   Координаційний центр міста Києва - допомога людям, змушеним переселитися, у розселенні та працевлаштуванні. Армія SOS -  закупівля необхідних для військових амуніції, засобів захисту, зв’язку та розвідки, уніформи та продовольства, а також доставка їх безпосередньо на фронт. Всеукраїнське об’єднання "Патріот" - матеріальна та соціальна підтримка військових. На зібрані кошти волонтери купують каски, форму, зброю, амуніцію для солдат на фронті. Благодійний фонд допомоги армії "Повернись живим" - закупівля для військових тепловізорів, окулярів нічного бачення, кровоспинних препаратів та інших необхідних речей. Робота безпосередньо з командним і особовим складом військових частин і контроль доставки вантажів від складу до солдат.  ДемАльянс допомога - соціальна, психологічна, інформаційна та юридична допомога родинам воїнів АТО та солдатам, які постраждали внаслідок бойових дій. Навчання психологічної самодопомоги. Працює соціальний клуб для членів родин воїнів. Волонтерське об’єднання "Кожен Може допомогти" - допомога вимушеним переселенцям, тим, хто постраждав у зоні АТО (пораненим, катованим), сім’ям загиблих, гуманітарна допомога у зону АТО (продукти, одяг, побутові речі першої необхідності, медикаменти). Допомога соціальним групам, які через воєнні дії перебувають поза увагою (мешканці дитбудинків, інтернатів, притулків для старих, реабілітаційних центрів тощо). Крила Фенікса - благодійний фонд "Благодійна організація "Благодійний фонд Крила Фенікса", який надає допомогу в оснащенні української армії засобами індивідуального нелетальної захисту (бронежилети, каски), лікуванням поранених бійців, ремонтом будівель військових частин, придбанням індивідуальних аптечок. Підтримай армію України – благодійний фонд, який створено  з метою залучення свідомих громадян та представників бізнес-спільноти для організації оперативної матеріально-технічної підтримки Збройних сил України та силових структур – всіх тих, хто в надскладних умовах продовжує стояти на сторожі миру та спокою. ФОНД Діани Макарової - це ініціативна група активістів з надання допомоги армії та Національної гвардії України, пораненим і біженцям , сім'ям військовослужбовців. Повернись Живим – благодійний фонд допомоги армії, який купує  тепловізори , окуляри нічного бачення, кровоспинні препарати та інші речі для частин, які беруть участь у АТО. Волонтери без кордонів  -  волонтерська група, яка забезпечує матеріальне забезпечення бійців АТО, що воюють на Сході.

Номер слайду 15

Львівська область За деякими оцінками, станом на вересень 2014 в області діяли більше 200 волонтерських організацій, які допомагали людям у зоні АТО. Найбільшим на Львівщині та в усій Західній Україні є Центр забезпечення військових Народної самооборони Львівщини. Серед інших волонтерських груп області — «Допомога Армії України» ГО"Допомога Армії України-Жовква", (спільна ініціатива понад 15 громадських організацій), «Координаційний центр підтримки фронту», «Волонтерська сотня», «Допоможи фронту», «Варта 700», «Львівський лицар», «Хенд-мейд по-львівськи» та інші. Збір коштів ведеться, зокрема, в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла

Номер слайду 16

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
24 березня 2020
Переглядів
1340
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку