Презентація "Все буде Україна!"

Про матеріал
Мета: формувати ключові компетентності: *уміння вчитися – викликати інтерес до навчання, формувати почуття відповідальності за виконуване завдання, готовність самостійно працювати , мати власну думку, обґрунтовувати її, навички самоконтролю та самооцінки; *соціальна – вчити налагоджувати взаємодію з іншими дітьми, ціннісно ставитися до довкілля та своєї особистості; *громадянська – розвивати критичне мислення, навички приймати правильне рішення, виявляти громадянську позицію у ставленні до людей та самого себе; *загальнокультурна – вчити толерантності, мовленнєвій культурі; *інформаційно-комунікативна – вдосконалювати вміння добувати, осмислювати, аналізувати та використовувати інформацію з різних джерел, здійснювати комунікацію у групі та колективі; формувати предметні компетентності: *навчальна - поглибити знання дітей про Україну, вчити правильно висловлюватись, аналізувати, узагальнювати, робити висновки; *розвивальна -розвивати творчі задатки школярів, мовлення, мислення, увагу, спостережливість, бажання стати гордістю своєї Батьківщини; *виховна -виховувати патріотичні почуття, любов до рідного краю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

РУшник. Вишиванка. Дпніор. Лелека. Київ. Калина. Верба1234567style.colorstyle.colorstyle.colorstyle.colorstyle.colorstyle.colorstyle.color

Номер слайду 3

Номер слайду 4

К – кмітливість В – веселість Е – енергійність С – старанність Т - творчість

Номер слайду 5

Маршрутний листhttps://wordwall.net/uk/resource/31554394

Номер слайду 6

Маршрутний лист. Україна на карті. Цікаві факти про Україну. Поетична Україна. Мальовнича Україна.

Номер слайду 7

Україна на картіhttps://wordwall.net/uk/resource/36718612

Номер слайду 8

Вікторина “Чи знаєш ти свою країну?”

Номер слайду 9

Цікаві факти про Україну

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Мандруємо Україною. 7 чудес України

Номер слайду 13

Києво-Печерська лавра. Сьогодні Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник – найбільший музейний комплекс України.

Номер слайду 14

Національний парк у старовинному місті Умані- «Софіївка»У парку навіть зберігся дуб, віком біля 400 років, – німий свідок багатьох подій, що відбувалися у цих місцях. За народними переказами, саме під цим дубом збиралися на наради з козаками легендарні українські ватажки

Номер слайду 15

Гори на заході України- Карпати

Номер слайду 16

Найвища вершина Карпат- Говерла 2061м

Номер слайду 17

Найбільше озеро Українських Карпат - Синевир

Номер слайду 18

Поетична Україна

Номер слайду 19

Гра « Доповни вірш »https://wordwall.net/uk/resource/36719343

Номер слайду 20

Народ скаже, як зав’яже. Гра «знайди пару»

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Мальовнича Україна

Номер слайду 23

Державні символи України

Номер слайду 24

У тризубі закодоване слово воля …

Номер слайду 25

Легенда « Три символи» Жила собі жінка. І мала вона трьох синів. Сини зростали чесними, сміливими, дуже любили свою неньку і готові були віддати за неї своє життя. Виросли сини і розійшлися по світах, прославляючи свою матір. Найстаршому мати подарувала на згадку про себе золоту корону з трьома промінцями. Корона зігрівала людей, вела вперед. Середньому сину мати дала в дорогу синьо-жовтий одяг. Сміливий і сильний був середній син, і прославив він свою матір добрими звитяжними вчинками. А найменший син отримав у дарунок від матері соловейків голос. І де б він не був, усюди лунала його дзвінка урочиста пісня. За цей голос і величний спів люди дали йому ім'я.

Номер слайду 26

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!!!

pptx
Додано
4 березня 2023
Переглядів
1214
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку