Презентація "Все починається з мами"

Про матеріал

Мама завжди залишається найважливішою людиною в нашому житті, нашою опорою та підтримкою, навіть якщо "малюку" багато років. В Україні на офіційному рівні відзначається День матері, присвячений найріднішій людині.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

В СВІТІ УСЕПОЧИНАЄТЬСЯ З МАМИ

Номер слайду 2

Можна у світі чимало зробити: Перетворити зиму на літо,Можна моря й океани здолати,Гору найвищу штурмом узяти,Можна пройти крізь пустелі та хащі.. Тільки без мами не можна нізащо,Бо найдорожче стоїть за словами: В світі усе починається з мами!

Номер слайду 3

День Матері і день весни ясної. Квітує травень, бджілкою дзвенить. День Матері — Мадонни пресвятої!Для тебе пісня хай у світ летить!

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Історія свята сягає корінням у початок 20 століття. Ще в 1908 році молода американка Анна Джервіс, яка була родом з Філадельфії виступила з ініціативою вшанування матерів. Згодом ця гарна традиція перейшла і в практику інших країн.

Номер слайду 6

Перше слово — Мати,Друге — Україна. Так учився розмовляти. Я, мала дитина. Кожне слово пахне,Мов листочок м’яти. Та, мов квітка короваю,Пахне слово Мати.

Номер слайду 7

День матері в Україні відзначають у другу неділю травня Указом Президента України від 1999 року. Це свято - привід сказати мамі про те, що вона - найрідніша та найдорожча людина.

Номер слайду 8

В Україні мама з глибини століть вважається берегинею домашнього вогнища та людиною, яка є рідною для всіх нас.

Номер слайду 9

День матері – це свято на честь матері, материнства, зв'язку матері з дитиною і вплив матерів на суспільство. Мама – головна людина в житті кожного.

Номер слайду 10

Мама завжди самовіддано любить своїх дітей, незважаючи ні на що, і завжди рада нашим перемогам і щиро співчуває невдачам.

Номер слайду 11

Від тебе, мамо, в світ ідуть дорогиІ з тебе починається життя. Усі стежки від рідного порогу. Ведуть твоїх дітей у майбуття.

Номер слайду 12

ВІДНОВИ ВІРШИК ПРО МАТУСЮЯкби я булаІ ніжні мала,Я б кожний ранок всі В облітала.І в кожній квіточці б солоденький,І все б до несла дорогенькій.бджілкоюкрапелькисадочку квіткикрильцябджілкою. Матусімедокзбиралакрильцяквіткисадочкумедокзбиралакрапельки. Матусі

Номер слайду 13

МАМИ ТВАРИНКИ

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

КВІТОЧКИ ДЛЯ МАТУСІ

Номер слайду 19

pptx
Додано
11 травня 2023
Переглядів
1760
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку