Презентація "Я - громадянин України - європейської країни"

Про матеріал
Виховна бесіда у 8 класі на тему: "Я - громадянин України - європейської країни" є актуальною темою сьогодення. Презентація підходить для проведення Першого уроку у 2023-2024 навчальному році та буде чудовим доповненням до матеріалу виховної бесіди.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я – громадянин України – європейської країни. Ті держави здатні стати великими, у яких великі малі люди. О. Довженко ПЕШИЙ УРОК 2023/2024

Номер слайду 2

Україна – Європейська держава

Номер слайду 3

Україна – одна з найбільших держав Європимежує з сімома країнами Європи. Росія, Білорусія, Польща. Словаччина, Угорщина, Румунія, Молдова. Угода про партнерство та співробітництво з ЄС 1994 рік

Номер слайду 4

Бліц-турнір «Моя Україна

Номер слайду 5

«Вірю – не вірю»

Номер слайду 6

«І чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь»─ Хто є автором цих відомих рядків? ─ Як ви розумієте цей вислів?

Номер слайду 7

ДовідкаЄвропейський Союз (ЄС) – European Union (EU) – це об’єднання країн Європи, які через створення спільного ринку, економічного та валютного союзу, а також шляхом реалізації спільної політики й діяльності мають на меті забезпечити безперервне економічне зростання, соціальний розвиток і згуртованість держав-членів. У наявний момент в межах Європейського Союзу об’єдналося 28 держав-членів з населенням близько 507 млн. чол. Столицею Європейського Союзу є Брюссель. На даний момент три країни мають статус кандидатів на вступ до ЄС: Македонія, Туреччина, Чорногорія.

Номер слайду 8

17 травня 2017 року Рада Європи ухвалила безвізовий режим для України

Номер слайду 9

Гра «Що? Де? Коли?»

Номер слайду 10

Гра «Найрозумніший»Бліц. Вправа «Страви європейських країн». «Кухні та їжа країн ЄС» «Ці неповторні твори»

Номер слайду 11

Словник: Бігос —тушкована капуста зі свининою, шинкою, корейкою, шпиком, ковбасою. Кнедлики — невеликі кульки з тіста, картоплі чи сиру. Без них немає чеської кухні. Бо є ідеальним доповненням до різних страв. Адже самі по собі кнедлики не вживаються. Паелью готують з рису, додаючи різні інгредієнти. Паелья може бути м’ясна чи рибна. Цепеліни зроблені з тертої картоплі і зазвичай наповнені м’ясом. Іноді як начинку використовують домашній сир або гриби. 

Номер слайду 12

Майбутнє залежить від кожного з нас!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Могила Алла Григорівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
26 серпня 2023
Переглядів
1942
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку