Raffaello – piacere puro**- Чисте задоволення. Raffaello — це хрустка цукерка, вкрита кокосовою стружкою, із ніжним кремом та цілим мигдальним горіхом всередині. Чудовий подарунок, який допоможе проявити найніжніші почуття до коханої людини. Я пропоную вам чотири версії домашніх цукерок, який оберете Ви і приготуєте - вирішувати Вам!
Що спільного в усіх рецептах (щоб не повторюватись)***Горіхи мигдалю залити окропом(кип”ятком ) на 10-15 хв., зняти з горішків шкірочку та підсушити на пательні або в духовці ( слідкуйте, щоб не пригоріли);***Горіхи мигдалю можна замінити фундуком (ліщина), родзинками, в”яленою вишнею, цукатами, а можна взагалі не класти, якщо не смакує або немає під рукою;***всі продукти (масло, згущене молоко, творог, вершки) мають бути кімнатної температури на початок приготування;***всі етапи змішування можна виконати вінчиком, ложкою, силіконовою лопаткою або міксером (що у кого є під рукою).
Послідовність приготування***Залити 1 ст.л. желатину гарячою/холодною( як написано на упаковці) водою, залишити набухати;***Сир, цукор та кокос 30г ретельно перемішати до однорідної маси;***Нагріти желатин до повного розчинення(не кип”ятити), влити в сир, швидко перемішати, поставити в холод на 30 хв.
ФОРМУВАННЯ ЦУКЕРОКФормування кульок виконується однаково у всіх рецептах: ***За допомогою двох чайних ложок формуємо кнелю і викладаємо її в кокос;***вкладаємо в середину горішок (або без нього);***закриваємо горіх, обкатуємо в кокосовій стружці і швидко формуємо кульку в долонях, щоб охолоджена маса не встигла нагрітися.***Винятком буде маса з вафель, кульку треба формувати в пальцях і спочатку обмакнути в згущене молоко, а потім обсипати кокосом***ставимо всі цукерки в холод для застигання.