Презентація з розділу "Виникнення Русі України",

Про матеріал
Презентація з історії України у сьомому класі з розділів "Виникнення Русі України", "Русь Україна наприкинці X у першій половині ХІ столітть".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Узагальнення матеріалу за темами Виникнення Русі –України . Русь –Україна наприкінці Х –у першій половині ХІ ст

Номер слайду 2

Знавці дат і понять Історичний калейдоскоп980 р – 1015 р – 1015 р – 1019 р – 1023 р – 1036 р – дитинець – віче – смерд – податок - полюддя – мозаїка – фреска – «Руська правда» -

Номер слайду 3

Я – тобі, ти –мені.

Номер слайду 4

Хто ? Куди ? З якою метою?

Номер слайду 5

Мозаїка пам’яток

Номер слайду 6

 Реставратор1група  Хоч і немало було гріхів на душі Ярослава , але при нім все ж наша держава стояла (була) ... . З Ярославом мали за честь ... найперші владики того світу. Він побудував округ Києва ... , а в ній ... ворота , що й досі стоять. Він збудував той славетний ... собор та заснував велику ... . Він дуже любив читати ... .2 група Володимир звелів знищити ідолів . Головного бога ... наказав скинути в Дніпро. А киянам наказали йти до річки де їх ... священики. Сталося це у ... році. Найкрасивіша церква, яку наказав побудувати Володимир поставлена на честь Пресвятої Богородиці одержала назву. . . За це Володимира прозвали .... Запровадження християнства на Русі мало ... характер. Вона приєдналася до ... цивілізації.

Номер слайду 7

Відгадай про кого мова?Історичні загадки про князів Русі -України

pptx
Додано
8 лютого
Переглядів
80
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку