Презентація "Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання"

Про матеріал
Матеріал містить характеристику несекційного та секційно-модульованого устаткування підприємств харчування
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання

Номер слайду 2

За конструктивним рішенням устаткування яке використовується на підприємствах харчування, може бути поділене на: Несекційне;Секційно-модульоване.

Номер слайду 3

Несекційне устаткування – різне за габаритами, конструктивному виконанню, дизайну. Це устаткування призначене для індивідуального встановлення. Обслуговування здійснюється з усіх сторін. Потребує для встановлення значної площі.

Номер слайду 4

Секційно- модульоване устаткування випускається у вигляді окремих секцій, з яких комплектуються лінії різного технологічного призначення. Послідовність розміщення секцій визначається вимогами технологічного процесу.

Номер слайду 5

Секційно- модульоване устаткування має за основу єдиний розмір – модуль М=200±10 мм. Довжина і ширина секцій модульованого устаткування, які утворюють технологічні лінії, повинні бути кратні цьому модулю.

Номер слайду 6

Зазвичай ширина (глибина) дорівнює 4 М (840 мм), висота - 850±10 мм (виняток – електричні жаровні, пекарські шафи, шашличні печі, холодильні шафи, для яких висота прийнята – 1650 мм). Найбільша довжина окремих секцій не повинна перевищувати 10 модулів.

Номер слайду 7

Секційно-модульоване устаткування має ряд переваг над несекційним: Воно регулюється по висоті, його габаритні розміри кратні визначеній величині — модулю, має однакову висоту, ширину (глибину), довжина його також кратна визначеній величині.

Номер слайду 8

Така конструкція дає можливість монтувати устаткування в єдину технологічну лінію (не виключаючи можливості одиночного використання).

Номер слайду 9

Лінія може мати як острівне розташування, так і пристінне. Угорі над лінією монтують місцеву вентиляцію, яка видаляє брудне й гаряче повітря безпосередньо від джерела його забруднення та подає у приміщення чисте повітря. Модульне устаткування просте в ремонті та обслуговуванні, зручне для санітарно-гігієнічного оброблення.

Номер слайду 10

Впровадження в практику модульного устаткування дає змогу зменшити площі виробничих цехів на 12-20%, обслуговування ведеться з фронтальної сторони, забезпечується послідовність технологічного процесу, підвищити культуру виробництва, поліпшити умови праці обслуговуючого персоналу.

pptx
Додано
8 січня
Переглядів
142
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку