Презентація "Збережи своє життя "

Про матеріал

Презентація на тему "Збережи своє життя" допоможе класному керівникові під час проведення виховних годин . Доцільно провести перед початком канікул, з метою повторення з дітьми правил дорожнього руху,правил поводження з тваринами, правил користування побутовою технікою, правил протипожежної безпеки.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Збережи своє життя

Номер слайду 2

Правила дорожнього руху • Пішоходи повинні рухатись по тротуарних і пішохідних доріжках, тримаючись правого боку ; • Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах у тому числі підземних і надземних; • У місцях де рух регулюється, пішоходи повинні керуватися сигналами регулювальника або світлофора; • За межами населених пунктів пішоходи, які рухаються узбіччям чи краєм проїзної частини дороги, повинні іти на зустріч руху транспортних засобів .

Номер слайду 3

Правила поводження з тваринами -Ніколи не втікайте від собак, бо це може спровокувати їх погнатися за вами, відчувши у вас здобич; -Як би вам страшно не було, не виказуйте цього тварині своїми рухами, діями, навіть очима. -Ніколи не намагайтеся нагодувати чужого собаку з рук. -Дуже небезпечно пестити чужих чи бродячих собак – навіть якщо вони не покусають, то можуть заразити хвороботворними паразитами, а то і внести пряму інфекцію. -Ніколи не кричіть на собак, не дражніть їх, навіть коли ті перебувають за парканом – розлючений пес може перескочити і дуже високу загородь та й поквитатися зі своїм кривдником.

Номер слайду 4

Техніка безпеки при користуванні побутовими газовими приладами Не залишайте без нагляду газові прилади увімкненими навіть на короткий час. Відчувши запах газу, перекрийте кран газопроводу, не вмикайте і не вимикайте світла, електроприладів. Виходячи з житла перекрий газ. При виявлені запаху газу у квартирі вимкни газову плиту; перекрий газовий кран: відкрий вікна для провітрювання; виклич аварійну службу газового господарства по тел. 104.

Номер слайду 5

Правила протипожежної безпеки Не торкайся до оголеного, погано ізольованого проводу; не торкайся до ввімкненого електроприладу вологими руками. Не користуйся несправними електроприладами. Не користуйся електроприладами в ванній кімнаті. Не грай поблизу електричної підстанції, біля електричних щитків. Не розпалюй вогнища. Не підходь до проводів, що впали на землю, ближче ніж на 15 метрів.

Номер слайду 6

Не грайся на вулиці допізна. Ніколи не йди гуляти на вулицю, не повідомивши батьків чи інших близьких тобі людей про те, куди ти ідеш і з ким. Ні в якому разі не сідай до чужої машини, щоб тобі не пропонували. При загрозі нападу підніми шум, клич на допомогу. Не впускайте до квартири незнайомих людей, коли відсутні батьки. У громадських місцях намагайтеся не показувати значні суми грошей, цінні речі, мобільний телефон та інше. Правила безпечної поведінки з незнайомими людьми

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Устименко Антоніна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Холодько Руслана Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Жабровець Олег Валентинович
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
31 жовтня 2018
Переглядів
1994
Оцінка розробки
5.0 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку