ПРЕЗЕНТАЦІЯ: "Звіт про проходження навчальної практики ."

Про матеріал

Звіт про проходження навчальної практики у школі учнів 5-9 класів. Надний матеріал є основою , завдяки якій класний керівник може зробити свій звіт.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навчальна практика У Ясногірській загальноосвітній школі У 5-8 класах Вчитель: Вознюк Н. М.

Номер слайду 2

Хлопці та дівчатка 5 класу дружньо під час практики на тему : “ Суспільно корисна праця” підклеювали підручники

Номер слайду 3

Мудрість народна нас научає Що без охоти роботи немає. Тож, щоб відмінно роботу зробити,Треба цього,перш за все,захотіти. Якщо є бажання то будь,яку справу буде виконувать дуже цікаво. А долучивши ще й до бажання Каплю терпіння ,і трішки старання,Та крапельку творчості насамкінець-То результат буде просто взірець!Отож,знають дорослі та діти,Що без роботи не можна прожити!

Номер слайду 4

Діти із задоволенням перевіряли цілісність власного підручника та друзів. Знайшови недоліки за допомогою клею та самоклеючої стрічки , лагодили підручники

Номер слайду 5

Ми завжди раді прийти на допомогу бібліотекарям !

Номер слайду 6

Учні шостих класів під час навчальної практики у школі на тему : “Суспільно- корисна праця” -допомагали збирати матеріал про вишивку. Дітям було дуже цікаво складати роботи у папки з інструкційними картками. Вони ознайомилися з зразками та схемами вишивок.

Номер слайду 7

Учні розлядаючи зібрані матеріали , ставили безліч запитань. Я вирішила , провести прийом “ Спогади дитинства” , щоб кожна дитина змогла зануритись у своє дитинство і відтворити, якісь спогади та історію, що відбувались у їхній сім’ї. Зразок початку речень. Пам’ятаю,як у дитинстві…-Мені завжди батько купував…- Мій дідусь полюбляв…- Я в дитинстві часто цікавилась…

Номер слайду 8

дякуємо !Чекаємо наступних занять під час проходження навчальної практики у нашій школі

pptx
Додано
27 січня 2019
Переглядів
5148
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку