Презентаційні матеріали на тему "Україна - єдина країна"

Про матеріал
Метою презентаційних матеріалів є поглибити знання учнів про нашу державу – Україну, непорушність державного суверенітету, незалежність, територіальну цілісність української держави; вчити висловлювати учнів власні думки; намагатися донести до школярів, що в суспільстві у громадян існують різні погляди з тих чи інших питань; формувати ціннісне ставлення до Батьківщини, державних символів України, патріотичні почуття, бажання брати активну участь у розбудові та зміцненні єдності нашої держави; розвивати пізнавальний інтерес, самостійну активність, спостережливість, креативне мислення; виховувати любов до рідного краю, його історії, активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів, толерантне ставлення до людей .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентацію підготувала. Ронська Т.І., вчитель початкових класів

Номер слайду 2

Державний Гімн України Гімн – це не звичайна пісня, це урочиста пісня нашої країни, це символ державної єдності та віддзеркалення душі українського народу.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Зараз наша держава переживає тяжкі часи і кожен намагається допомогти, внести свій вклад у майбутнє. Ми пам’ятаємо наших героїв, які цієї зими боролися проти несправедливості, стояли на смерть за незалежність нашої держави. «Небесна сотня» називають їх, низький їм уклін. Ми серцем і душею з тими, хто й у ці дні боронить нашу свободу на сході України, пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя задля нашого щасливого майбутнього. Давайте хвилиною мовчання вшануємо їхню пам'ять…

Номер слайду 5

Україна – єдина країна

Номер слайду 6

Нема життя без України, бо Україна – мати, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Сенкан: Україна.

Номер слайду 9

Сенкан: Україна. Непереможна, єдина.

Номер слайду 10

Сенкан: Україна. Непереможна, єдина. Живе, страждає, бореться.

Номер слайду 11

Сенкан: Україна. Непереможна,єдина. Живе, страждає, бореться. Наша країна – єдина Україна.

Номер слайду 12

Сенкан: Україна. Непереможна,єдина. Живе, страждає,бореться. Наша країна – єдина Україна. Батьківщина.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Пам'ятник засновникам Києва (1982)

Номер слайду 15

Державний герб України. Тризуб - історичний символ Української Державності, княжий Знак середньовічних Київських князів. 

Номер слайду 16

Державний прапор України  стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів. Співвідношення ширини прапора до його довжини 2:3

Номер слайду 17

Державний Гімн України Гімн – це не звичайна пісня, це урочиста пісня нашої країни, це символ державної єдності та віддзеркалення душі українського народу.

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Україна – багатонаціональна країна

Номер слайду 20

Патріот - той, хто любить свою Батьків-щину, відданий своєму народо-ві, готовий для них на жертви й подвиги.

Номер слайду 21

її культуру, своїми досягненнями славте її. Будьте гідними своїх предків, любіть рідну землю, бережіть волю і незалежність України, поважайте свій народ і його мелодійну мову. Шануйте себе і свою гідність, і шановані будете іншими. Ви - майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здобутками примножуйте

Номер слайду 22

pptx
Додано
15 жовтня 2020
Переглядів
2320
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку