"Презетація власного педагагічного досвіду"

Про матеріал
Презентація досвіду роботи вчителя образотворчого мистецтва Дружбівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ Сумської області Дегтяр Аліни Євгенівни.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація досвіду роботи вчителя образотворчого мистецтва Дружбівського НВК: ЗОШ І-ІІІст.- ДНЗДегтяр Аліни Євгенівни.

Номер слайду 2

Проблема, над якою працюю: Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках образотворчого мистецтва. Педагогічне кредо: Учитель образотворчого мистецтва і сьогодні залишається художником, який забарвлює світ дитини всіма барвами навколишнього світу. І від нього залежить які кольори побачать наші діти.

Номер слайду 3

У своїй педагогічній діяльності:розвиваю стійкий інтерес до знань;формую творчу особистість учня, здатну до самооцінки;організовую позитивне навчання дітей;спонукаю учнів до самостійного творчого пошуку.

Номер слайду 4

Форма діяльності з учнями на уроціІндивідуальн робота. Робота вгрупах. Робота впарах. Фронтальнробота

Номер слайду 5

Номер слайду 6

При використанні комп’ютерної техніки на уроках, враховується якість навчальних програм та зміст матеріалу, який демонструється, що відповідає таким вимогам:бути цікавим для дітей, викликати в них позитивні емоції;будити їхню уяву та фантазію;формувати логічне мислення;розвивати творчі здібності;вчити працювати з комп’ютерними презентаціями;відповідати віковим особливостям дітей;дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог.

Номер слайду 7

Цілеспрямоване й активне впровадження прогресивних ідей і технологій, нових форм роботи, забезпечує ефективність навчальних знань. Інтернет ресурси Дискусії Робота з комп’ютером Проблемні запитання ІКТ на уроці Пошук інформації Комп’ютернітехнологіїПошуковадіяльність

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Дякуюза увагу.

pptx
Додав(-ла)
Дегтяр Аліна
Додано
28 жовтня 2023
Переглядів
130
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку