Проект - "Превентивне виховання: інноваційні підходи"

Про матеріал
Проект - "Превентивне виховання: інноваційні підходи". Учні разом з класним керівником обрали тему "Шкідливі звички", а одним з інноваційних підходів для розкриття цієї теми стала "Кейс-технологія, більш детально про яку, можна дізнатись в презентації. По завершенню проекту учні виготовили лепбук під назвою "Шкідливим звичкам - ні!"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Кейс «Превентивне виховання: інноваційні підходи»

Номер слайду 2

Кейс-технологія  - це ряд певних навчальних ситуацій, які спеціально розроблені на базі фактичного матеріалу для подальшого їх розбору в межах навчальних занять. У процесі розгляду цих ситуацій учні освоюють командну роботу, вчаться аналізувати, приймати рішення.

Номер слайду 3

Інноваційні підходи превентивного виховання

Номер слайду 4

Проект «Шкідливим звичкам – «ні»!»

Номер слайду 5

Учасники проекту: Класний керівник та учні 5 класу. Бандурського НВК

Номер слайду 6

Термін реалізації проекту. Листопад 2018

Номер слайду 7

Тип проекту*за метою та кінцевим результатом - практично-орієнтований;*за змістом – міжпредметний;* за характером координування – безпосередній;*за кількістю учасників – колективний;*за тривалістю – короткотривалий;*за характером контактів – в межах НВК; *за характером взаємозв’язків: серед учителів та учнів;*за домінуючим у проекті видом діяльності: творчий.

Номер слайду 8

Мета проекту. Вироблення нових підходів до превентивного виховання, способи впливу вчителів на учнів у процесі соціалізації.

Номер слайду 9

Завдання проекту*Ознайомитися з різновидом інноваційних підходів до превентивного виховання;*Зібрати та оформити матеріал щодо превентивного виховання дітей середнього шкільного віку.

Номер слайду 10

Очікувані виховні досягнення. Усвідомлення:* норм та правил власної поведінки та норм соціально важливих для суспільства;* наслідків негативного впливу шкідливих звичок на здоров'я людини;* сформованість активної життєвої позиції щодо негативних проявів у соціумі

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

pptx
Додано
8 серпня 2019
Переглядів
1202
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку