Проєкт національно-патріотичного напрямку: "Відповідальність починається з тебе"

Про матеріал
Проєкт національно-патріотичного напрямку: «Відповідальність починається з тебе» важливій засіб зміцнення національної свідомості учнів, виховання любові до Батьківщини на основі активного прояву душі, серця, розуму і праці дитини. Відеосюжет «Відповідальність починається з тебе» за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1sUKCbt6kmswuBYwhCiVW02qkAktoyWM3/view
Перегляд файлу

image

image


imageПАТРІОТИЧНЕ

ВИХОВАННЯ

imageПатріотичне виховання молодших учнів завжди було одним із пріоритетних завдань сучасної початкової школи, адже дитинство – це найкращий вік для прищеплювання почуття любові до Батьківщини. 

Крім того, в Україні в різні історичні періоди перед школою, сім’єю і суспільством поставало одне з головних завдань – виховати справжнього патріота України.

ПАТРІОТИЧНЕ

ВИХОВАННЯ

  Як організувати освітній простір, щоб виховати покоління людей, на яких в подальшому можна з упевненістю спертися, розраховувати на їх допомогу, підтримку і турботу? 

 Для цього необхідно пробудити душу дитини, викликати у неї прагнення до духовного зростання і потреби бути доброю, мудрою, чесною, щедрою, милосердною та благородною.

image  Це   завдання      вирішується        в      Запорізькій   загальноосвітній санаторній школі-інтернат № 7 через включення учнів в соціальнозначиму діяльність. Саме вона сформує ядро особистості, благотворно впливаючи на всі сторони і форми взаємовідносин дитини зі світом: на її етичний і естетичний розвиток, формування світогляду, емоційний стан, загальний фізичний і психічний розвиток.

image

image

image

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ

УКРАЇНИ

image

День собо́рності — свято України, яке відзначають щороку  22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

imageЗ метою розширення уявлень про Соборність України було запрошено журналістку, волонтерку 55-ї артбригади, члена  Запорізького відділу Союзу українок - Надію Мороз, яка розповіла учням факти з історії та нагадала як виборювалася незалежність України.

Захід закінчився плетінням символічних ланцюжків єдності, на яких були написані побажання своїй єдиній, незалежній, соборній Україні.

 

image

image

image


image

image

image

image

image


image


image

pdf
Додано
29 червня 2020
Переглядів
742
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку