ПРОФІЛАКТИКА ОНКОЗАХВОРЮВАНЬОбмежити вживання консервів, копчених страв. Ковбас та сосисок. В жодному разі не вживайте їжу:– із здутих банок, банок з нещільно закритою, або ввігнутою кришкою;– з банок, вміст яких має підозрілий або неприємний запах;– з банок, які зберігаються понад один рік. Ніколи не купуйте «з рук» на ринках і вулицях консервовані продукти, виготовлені в домашніх умовах, у тому числі солені, в’ялені, копчені. Негайно знищуйте підозрілий продукт без усякого сумніву
Використаний Інтернетресурс:https://naurok.com.ua/prezentaciya-ponyattya-pro-onkogenni-faktori-ta-onkologichni-zahvoryuvannya-109834.htmlhttp://www.clipartbest.com/animated-computer-clip-arthttps://www.liveinternet.ru/users/4906393/post218963769/https://subscribe.ru/archive/socio.edu.englishreading/201703/06000858.html/http://reporter.pl.ua/novini/zdorovja/13521-povsjakdennihttps://legkieplus.ru/lechenie/lechenie-i-simptomy-raka-legkih-4-stadii.htmlhttps://www.liveinternet.ru/users/elmayle/rubric/4194403/friends/friendshttp://zt-dpss.gov.ua/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/yak-vberegtisya-vid-botulizmu/http://dietychni-recepty.com/hulyash-z-ovochamy-v-multyvartsi/https://en.ppt-online.org/295504https://gdz4you.com/prezentaciyi/biologiya/profilaktyka-infekcijnyh-zahvoryuvan-14368/https://subject.com.ua/textbook/protection/10klas/39.html. Мета вчителя: Навчати користуватися функціоналом онлайн-тестів, викладаючи відео на ютуб-канал, або під час вебінарів чи конференцій за межами проекту «На Урок»Прочитайте параграф підручника (див. зміст)Виконайте вправи після параграфа. САМООЦІНКА ВЛАСНИХ ДОСЯГНЕНЬ щодо володіння функціоналом онлайн-тестів: Тест. Код доступу 216695join.naurok.uahttps://naurok.com.ua/test/join?gamecode=216695