Промова класного керівника на випускний вечір

Про матеріал
Промова на випускний вечір Так уже влаштовано в житті, що хороший час пролітає швидко. Ось і дійшли ми з вами до цієї знаменної дати – закінчення школи. Так не хочеться закривати двері в дитинство, але сьогодні ви випускники школи. Я дякую вам за те, що ми були разом і в будні, і у свята. Таких, як ви, ніколи не було, немає і не буде.
Перегляд файлу

Промова на випускний вечір

Так уже влаштовано в житті, що хороший час пролітає швидко. Ось і дійшли ми з вами до цієї знаменної дати – закінчення школи. Так не хочеться закривати двері в дитинство, але сьогодні ви випускники школи.

Я дякую вам за те, що ми були разом і  в будні, і у свята. Таких, як ви, ніколи не було, немає і не буде. Ви завжди повні енергії, безпосередності, у кожному з вас відбивається сонце. Поруч з вами життя було дивовижне і багатогранне. І дай Бог, щоб так могли сказати про вас усі, з ким ви зустрінетеся у своєму житті далі.

Живіть усвідомлено, думайте, бо ваші вчинки і думки сьогодні – це ваша доля завтра. Умійте приносити радість людям своїм існуванням, не засмучуйте батьків, любіть їх.. Не робіть того, що суперечить совісті. Прагніть стати кращими, не зупиняйтесь на досягнутому. Будьте успішними. Упевнена, що всі ми – батьки і вчителі – пишатимемося вашими досягненнями. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія – змінити весь світ.

Нехай останній дзвоник буде сигналом у доросле, яскраве, наповнене цікавими подіями життя, якого ви так чекали. І нехай ваші бажання здійсняться, мрії збудуться, а задумане стане реальністю.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Данилюк Наталія Антонівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Етика, 11 клас, Виховна робота
Додано
10 лютого 2021
Переглядів
14652
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку