Протокол батьківських зборів майбутніх першокласників

Про матеріал

Протокол батьківських зборів майбутніх першокласників. В якому виступають завуч з НВР та вчителі, які набиратимуть перші класи.

Перегляд файлу

Протокол №1

батьківських зборів 

від 29.01.2022 року

 

Голова: ПІБ

Секретар: ПІБ

Присутні: 9 чоловік

  

Порядок денний

  1. Виступ заступника директора з НВР ПІБ

Ознайомила батьків з особливостями зарахування дітей до першого класу, необхідність пройти своєчасно медичний догляд та принести його до закладу. 31 травня формується списки майбутніх першокласників і до цього часу повинен бути медичний огляд перевірений медичною сестрою закладу. Знайти інформацію про школу та про порядок зарахування дітей до першого класу можна знайти на сайті нашого закладу. Про надання інформації цієї інформації іншим батькам, які були відсутні на батьківських зборах. Створення групи у вайбер.

  1. Виступ вчителя початкових класів ПІБ

Привітала батьків з тим, що діти скоро стануть школярами. Ознайомила з умовами школи, контингентом учителів та учнів, режимом життєдіяльності першокласників у школі, навчально-виховним завданнями на рік. Розповіла, яку канцелярію потрібно мати в першому класі, що школа забезпечена підручниками. В кожному класі початкової школи є: ноутбук, принтер, екрана, проектор або телевізор. Є окрема спортивна зала для початкової школи.

  1. Виступ вчителя початкових класів ПІБ

У класі учні повинні навчатися читати словами 20-30 слів за хвилину; розуміти прочитати; знати букви алфавіту та звуки. Які вони позначають на письмі, вміти виконувати звуковий аналіз слів; списувати слова і речення, складати усні розповіді за малюнками.

         Першокласники мають вміти додавати і віднімати  числа до 100; читати і записувати числа до 100; розв’язувати прості задачі на одну дію; розпізнавати геометричні фігури: круг. Трикутник, прямокутник, квадрат; будувати відрізок заданої довжини.

Необхідною умовою успішного навчання учнів є дотримання режиму дня школяра, та забезпечення сприятливих умов для адаптації дитини до школи.

  1. Написання заяв та згод на прийом до першого класу.

 

Ухвалили:   

  1. Виконувати рекомендації заступника директора з НВР, щодо організації умов для успішного зарахування та навчання першокласників.
  2. Батькам слідкувати за дотриманням режиму дня школярами.
  3. Дбати про сприятливий психологічний мікроклімат у сім’ї.

 

 

Голова зборів:                                   ПІБ

Секретар:                                           ПІБ

doc
Додано
18 грудня 2023
Переглядів
131
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку