Протокол батьківських зборів №2 2023/2024 н.р.

Про матеріал
Протокол батьківських зборів учнів 8 класу №2 2023/2024 н.р. ПОРЯДОК ДЕННИЙ: 1. Про підсумки навчання учнів за вересень-жовтень 2023 р. 2. Про пропуск занять та їх документальне підтвердження; Постанова КМУ № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів». 3. Поведінка учнів на уроках і в позаурочний час. Цикл бесід: «Бесіда «Коронавірус COVID-19: як поширюється, які симптоми та як вберегтися від захворювання», бесіда « Профілактика куріння в школі», «Обережно, грип, «Небезпечна дифтерія: все, що потрібно знати про хворобу, і як від неї вберегтись», «Кір та його профілактика», «Пожежна безпека. Правила поводження з електроприладами». Інформаційно-роз’яснювальна та попереджувально-профілактична бесіда щодо недопущення прийняття участі неповнолітніх у протиправних масових акціях; Бесіда про особисту відповідальність за безпеку життя та здоров’я дітей, недопущення ними вчинення протиправних дій, «Стоп булінг».
Перегляд файлу

 

 

                                                                             8 клас Станіславчицького ОЗЗСО

Батьківські збори

ПРОТОКОЛ № 2

«19» жовтня   2023 р.

Присутні: _________________________________________(Список додається)

Відсутні:__________________________________________________________

Спосіб проведення: очно

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про підсумки навчання учнів за вересень-жовтень 2023 р.
  2. Про пропуск занять та їх документальне підтвердження; Постанова КМУ № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів».
  3. Поведінка учнів на уроках і в позаурочний час. Цикл бесід:  «Бесіда «Коронавірус COVID-19: як поширюється, які симптоми та як вберегтися від захворювання», бесіда « Профілактика куріння в школі», «Обережно, грип,  «Небезпечна дифтерія: все, що потрібно знати про хворобу, і як від неї вберегтись», «Кір та його профілактика», «Пожежна безпека. Правила поводження з електроприладами». Інформаційно-роз’яснювальна та попереджувально-профілактична бесіда щодо недопущення прийняття участі неповнолітніх у протиправних масових акціях; Бесіда про особисту відповідальність за безпеку життя та здоров’я дітей, недопущення ними вчинення протиправних дій, «Стоп булінг».

 

І. СЛУХАЛИ:

Про підсумки навчання учнів за вересень-жовтень 2023 р.

Класний керівник, Дацишина І.І. проаналізувала загальну успішність учнів за вересень-жовтень.

Класний керівник підготувала виписку оцінок учнів класу з навчальних предметів та роздано виписку  оцінок їхньої дитини в особисто.

Класний керівник наголосила на необхідності слідкування за виконанням учнями домашніх завдань та регулярного проведення батьками бесід щодо відповідального ставлення до навчання. Було наголошено на необхідності контролю з боку батьків щодо виконання учнями домашніх завдань як невід’ємної частини освітнього процесу.

ВИРІШИЛИ:

  1.                   Інформацію класного керівника взяти до відома.
  2.                   Ознайомитися з випискою оцінок учнів, провести бесіди з дітьми задля усунення заборгованості з предметів та з метою покращення навчальних досягнень учнів.
  3.                   Контролювати виконання домашніх завдань учнями класу.
  4.                   Посилити увагу щодо опанування учнями всіх навчальних предметів.

ІІ. СЛУХАЛИ

Про пропуск занять та їх документальне підтвердження; Постанова КМУ № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів».

Класний керівник нагадала батькам основні положення постанови КМУ № 684; наголосила на тому, що причини відсутності учня на навчальних заняттях підтверджуються відповідною медичною довідкою закладу охорони здоров’я або письмовим поясненням батьків (одного з батьків) учня чи інших законних представників (для учнів, які не досягли повноліття) або учня (для повнолітніх учнів), що зберігаються в його особовій справі протягом поточного навчального року.

ВИРІШИЛИ:

1. Інформацію класного керівника взяти до відома.

2. Батькам постійно контролювати відвідування уроків  дітьми.

3. Попереджати класного керівника про причину відсутності дитини на заняттях.

4.  Своєчасно надавати необхідні довідки та пояснювальні записки.

ІІІ. СЛУХАЛИ:

 Класний керівник нагадала батькам правила поведінки учнів під час уроків та в позаурочний час; порекомендувала батькам проводити подібні бесіди з дітьми вдома та провела цикл бесід: 1.              «Бесіда «Коронавірус COVID-19: як поширюється, які симптоми та як вберегтися від захворювання», бесіда « Профілактика куріння в школі», «Обережно, грип,  «Небезпечна дифтерія: все, що потрібно знати про хворобу, і як від неї вберегтись», «Кір та його профілактика», «Пожежна безпека. Правила поводження з електроприладами». Інформаційно-роз’яснювальна та попереджувально-профілактична бесіда щодо недопущення прийняття участі неповнолітніх у протиправних масових акціях; Бесіда про особисту відповідальність за безпеку життя та здоров’я дітей, недопущення ними вчинення протиправних дій, «Стоп булінг».

ВИРІШИЛИ:

1. Інформацію класного керівника взяти до відома.

    2. Батькам та класному керівникові проводити подібні бесіди з дітьми.

 

Питання, зауваження, пропозиції батьків

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

 

Класний керівник                                                                       _______________

Голова батьківського комітету                                              _______________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Додано
19 січня
Переглядів
665
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку