Розробка сценарію на випускний вечір "Свято юності та краси"

Про матеріал
Сценарій заходу, присвячений врученню випускникам свідоцтва про повну середню освіту у час воєнного стану.
Перегляд файлу

                                                    Свято юності та краси       

Ведучий: Вітаю, шановні випускники, батьки, вчителі, гості! Сьогодні ми зустрілись з нагоди випускного, який є миттю між минулим і майбутнім, часом  прощання з дитинством і зустріччю з юністю.

Ведуча: Сумно, що й цього року свято юності та краси не настільки урочисте, як цього хотілося б, але воно у нас є,  незважаючи на труднощі, які переживаємо у цей час воєнного стану.

Ведучий: Ми віримо в перемогу та майбутнє нашої держави, яке залежить від кожного з нас. І дивлячись на наших випускників ми з гордістю усвідомлюємо, що Україні є ким пишатись і є кому творити її світле майбутнє.

  Ведуча:  Вітаймо нашу гордість та надію, тих, кому присвячується ця подія, заради кого всі ми тут зібралися – наших іменинників, випускників 11-А  та 11Б класів  2023 року та їхніх класних керівників  Міц Валентину Луківну й Скринник Людмилу Іванівну!

Музика

Ведучий 1. Урочистий захід, присвячений врученню свідоцтва про повну загальну середню освіту, оголошується відкритим

Гімн

Ведуча: Сьогодні всі дивляться на вас, випускники, з гордістю та повагою, адже ви продемонстрували свою здатність до досягнення цілей, не зважаючи на перешкоди. Ви – молодь нашої країни, її надія на майбутнє. Ми віримо у вас та в те, що ви робитимете Україну найкращим місцем на Землі.

Ведучий: Але цього свята б не було, якби не наші Захисники. Тому ми не можемо забувати про тих, хто віддав своє життя за мир та свободу нашої України і віддаємо їм шану та вдячність, шануючи їх хвилиною мовчання.

Хвилина мовчання

Ведуча: Дякуємо усім нашим захисникам і захисницям. Запевняємо:

Ведучий:  Ми – молодь України,

Ведуча зробимо все можливе, щоб ніколи не забували про їхні подвиги.

Ведучий:  Нехай їхня відвага та жертовність завжди залишаються прикладом для нас у подальшому житті.

Ведуча:  Пам’ятаємо героїв, які відстоювали нашу незалежність та наше майбутнє, і те, щоб ми могли жити, творити, проводити урочисті заходи… Саме тому запрошуємо до слова начальника управління освіти Ірпінської міської ради Білоруса Олега Анатолійовича.

 Ведучий:   Шановні випускники, упевнений: у  вас залишився величезний арсенал спогадів про навчання в ліцеї, а також  уміння знаходити шляхи вирішення проблем попри все, як це вдається директору нашого навчального закладу.

Ведуча:   До вітального слова запрошується директор Ірпінського ліцею №3 Федоров Станіслав Ігорович

Ведучий: Шановні  друзі, настає хвилюючий момент. Запрошуємо заступника директора з навчальної частини  Козлову Олену Олександрівну для вручення головного документа, якого ви очікували 11 років.

Вручення свідоцтв. Загальне фото. № 1 Пісня «Школа» А.Трінчер 

Ведуча: Перша вчителька добре пам’ятає кожного з вас, найменші досягнення та успіхи, а також труднощі та перші невдачі. Її терплячість, любов та підтримка допомогла вам не тільки навчатися читати, писати, але й вирости у добрих та відповідальних людей.

Ведучий: Ми пам’ятаємо усіх перших учителів і дякуємо їм. Це  Калашник Ірина Миколаївна, Єлєзєва Наталія Климентівна, Шут Зоя Григорівна.  До вітального слова запрошуємо  першу вчительку Кальмуцьку Людмилу Василівну.  

Ведуча: Зараз ми маємо честь запросити людей, які відіграли важливу роль у вашому житті –багато років були вашими адвокатами та другою мамою. Просимо до вітального слова  класних керівників Міц Валентину Луківну та Скринник Людмилу Іванівну.

№ Вальс

Ведучий: Як швидко летять роки! Здавалося б, що ще зовсім недавно ви йшли у перший клас, тримаючись за руку тата чи мами. Батьки завжди були поруч, допомагали і підтримували вас на всіх етапах вашого навчання. І сьогодні, коли ви закінчуєте ліцей, вони теж поруч із вами, готові допомогти та підтримати у будь-який момент.

Ведучий: До вітального слова запрошуємо представників  батьків…

Ведуча: Дорогі випускники! Ліцей зібрав  вас, поєднав, подружив. Цей дім навіки залишиться вам дорогим, близьким. І всі вчителі стали мов рідними, не забувайте їхніх очей, облич, того, чого вони вас навчили.

Ведучий: Спливатимуть роки. Колись сивина торкнеться і до ваших скронь, але навіть через багато років, коли ви пригадаєте, нехай дивний промінь радості торкнеться ваших вуст і очей.        №3 Скрябін « Випускний».

Ведуча: Шановні випускники, ви володієте найбільшим скарбом на Землі – молодістю. У своїх долонях ви тримаєте таємницю життя, яка може і має бути захопливою та неочікуваною.

Ведучий: Нехай кожна мрія здійсниться, а дитинство дарує вам барвисті небокраї спогадів, прокладає місточок між минулим і майбутнім, який буде надійним і  прекрасним!

Ведуча: Урочистий захід, присвячений врученню випускникам свідоцтва про повну середню освіту оголошується закритим.

 

docx
Додано
25 червня 2023
Переглядів
189
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку